View Single Post
Eski 25-02-2009, 11:08   #10
Oğuz Alper
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-12-2008
Şehir: antalya
Mesajlar: 3,093
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster
Sayın oğuz alper,

denediniz mi? Emin misiniz?
Nasıl ki Ziraai bir ilaç her bitkinin her aynı tür hastalığına ruhsatlı değil ise Bionemin bu bitkide böyle ruhsatı var mı?
Çaya çorbaya Limon, başka bir şey, bu pahallı, hassas ve ender bitkilerde bionem ile "kurtarabilirsiniz" yazamak başka bir şey.
Olası aksi bir durumda Bionem yetkilileri zararı üstlenecekler mi?
Lütfen klavyesi olan yazar misali burda aklınıza gelen olasılıkları yazmayın?
Deneyimlerimizi paylaşıyoruz burda. Bu tarz aklileştirilmiş fikirler başkalarına zarar verebilir.
Bu tür organik ürünler daha çok preventif (önleyici), veya preservatif (koruyucu) etkilidir.
Sn.Praecox ;

Bionem i inceleseydiniz bu tip yaklaşımda bulunmazdınız , öncelikle Bionem Mikrobiyal Gübredir.Tüm ürünlerde kullanılabileceğini araştırıp baksaydınız bunu görebilecektiniz. Görüyorumki Siz deneyimlerinizi zehirlerle uygulayıp ve insanlarla paylaşıyorsunuz ****** paylaşabilirsiniz .Bende Biyolojik bir ürün ile üyelerimize paylaşımda bulunuyorum. Çaya Çorbaya Limona gelince önce olaya bilimsel yaklaşmış olsa idiniz , böyle bir uslupta bulunmazdınız. Tüm mantarların hücre yapısı kitin ile kaplıdır hani belki bilmiyorsunuzdur da hatırlatıyım dedim. İşte bu sebebten ötürü Bionemin içerisindeki Bakterinin çıkarmış olduğu kitinaz enzimi sayesinde bu mantarların tamamını etkisiz bırakıyor.Bu yüzden çaya çorbaya limona bilmem anlatabildimmi.Denedinizmi sorusuna gelince denedim ve keşke sende deneyip bu konuşmayı yapsaydın.Yinede çok fevri davrandığınızın kanaatindeyim bionem ile ilgili ve içerisindeki bakteri ile ilgili bilimsel deneyleri ,yayınları istemiş olsa idiniz memnuniyetle size iletirdim.Sağlıcakla kalın

Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön