Konu: Doğal Doğa
View Single Post
Eski 09-02-2009, 23:39   #20
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Alıntı:
...Yalova süs bitkileri fuarı için yalovadayız, tabii hemen ağaçlar net ekibi toplanmış hazır. Cemal ağabeyin memleketinde olunur da Cemal abi bırakırmı, bırakmadı tabii. Sansar ailesi bizi topladı evlerinde misafir ettiler, çok sağolsunlar. Ama bizim ağaçlar net ekibinden bir grup, (o zaman kendilerine bitki delileri diyorlardı) komşunun bahçesindeki ağaca amiyane tabirle daldılar. Her biri delirmiş gibi ağaçların dallarından bir şeyler koparıyorlar. Tabii ben bu konularda tecrübesiz olduğumdan şaşırıp kaldım. Sonradan öğrendim çelik alıyorlarmış meğer.

Neyse işin güzel tarafı bahçenin sahibi teyze pencereden bizi izliyormuş. Selahattin Hocanın Ziraat Mühendisi olduğunu öğrenince kızmadı arkadaşlara sağolsun. Tabii ertesi gün sansar ailesinin yerinde olmak istemezdim.
...
Hatırlatayım ağacı önce bana sordular tanıdık bir ağaçtı ve alacalı yapraklarıyla gerçekten cazibedar bir ağaçtı. Arkadaşlar çelik alıp alamayacağını sordular bende özellikle yola bakan taraftan ve forumunu bozmadan iki dal kestim ve arkadaşlara çelik yapıp verdim. Meğer teyze camdan bakıyormuş durumu izah ettim o da oğlum deminden beri bekıyorum zaten bimeyen birisi olduğunu anlasaydım dünyada kesemezdin o dalı merak etme dedi, bizde teşekkür ettik ayrıldık. Sonradan Cemal Beyde teyzeyle ayrıca detaylı konuşmuş. Tabi burada sevgili doğal doğa'nın esprili anlatımı ve bir kaç arkadaşında espriye yorum ve başka espri yapmasıyla durum biraz farklı algılandı ve olaya karışan arkadaşlar bu anlatımla üzüldürler. Bana kalsa aynı yerde aynı şeyi yine yaparım ama açıkçası eğer beni Timura götürüp kapıdan kaçarlarsa bende içeri girmem ona göre girersem de kimseye vermem .


İyik varsın doğal doğa. İskenderi beş etme yalnız

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön