View Single Post
Eski 26-01-2009, 09:14   #39
tenar
Ağaç Dostu
 
tenar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-07-2007
Şehir: Yerdeniz
Mesajlar: 186
"ağaçlar.net"te bu detayda yemek bölümüne neden ihtiyaç duyuldu, amaç nedir ben başlangıç noktasını bilemiyorum. Ancak böyle bir düzenleme başlıbaşına ayrı bir uğraştır bana göre. Yemek işine girince bunun biteceği yer yoktur. Eksik kalmasın diye herşeyi koymak ister insan. Çaba göstermiş, emek harcamışsınız, ellerinize sağlık.

Görünen şu ki kısa tutalım, az başlık açalım düşüncesiyle, çorbayla salata, aperatiflerle soslar, makarnayla baklagiller, hatta sapla saman, karıştırılmış şimdiden.

İsteyen yüzlerce yemek sitesinden yüzlerce yemeğe zaten ulşabilir. Bizim burada, en fazla yöresel, tarifini kolay bulamaycağımız yemekleri anlatmamız yeterli olabilirdi. Anneannelerimizin yaptığı yemekler... Onların usulüyle...

Yemek konusu benim gerçekten peşinden koştuğum bir konu; ancak burada bu işi yapmak hele konuları bu şekilde sınıflandırarak yapmak doğru değil; gerekli de değil. Eğer yemek konusunda illaki bir yerlere kendimiz toparlayalım, bizim de arşivimiz olsun istiyorsak, sınıflandırmalar (dedem'in yaptığı gibi) detaylı yapılmalı, ayrı bir site oluşturulmalı ama farklı kulvarlarda koşan iki konu birbirinin altında bu şekilde ezdirilmemelidir.

tenar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön