View Single Post
Eski 28-12-2008, 17:42   #108
Oğuz Alper
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-12-2008
Şehir: antalya
Mesajlar: 3,093
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Oğuz Alper, açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Belki Sn.Malina yardım eder, bu başlıktaki ilgili mesajdan itibaren olan mesajlar Bionem isimli yeni bir başlığa taşınır, ve orada özel olarak Bionem ürününü irdeleriz.

Gerçekten de bir kaç gün nedir diye baktığımda adı geçen bakterinin etkili bir biyolojik fungusit olduğunu gördüm. Fakat bu bakterinin olur olmaz kullanımı da aynı derece tehlikeli zira enfekte etme özelliği var. Hatta baş belası hastane enfeksiyonlarından sayılıyor.

Bu sebeple şirket sitesinden bilgi edinmeye çalıştım ancak hemen hemen hiç bilgi yok. Rica etsek, sözünü ettiğiniz testler, izin verilen dozlar, uygun kullanım şekilleri, ne yapılırsa enfeksiyon riskleri yok edilir vs. bilgi sağlayabilirseniz çok makbule geçer.

Bir de, Bionem bir pestisit midir yoksa gübre midir, açıklık kazandırabilirseniz sevinirim.
Sayın Meyveli Tepe ; Ben size teşekkür ederim eğer konu açılırsa seve seve tüm bilimsel gerçekleriyle eğrisiyle doğrusuyla sizlerle paylaşmak isterim zaten buradaki amacımız doğruyu bulmak ,iyiyi bulmak bu sadece bizim ürünümüz ile geçerli değil tüm kullandığımız ve kullanacağımız ürünler için geçerli bu yüzden çok mutlu olurum. İyi günler

Oğuz Alper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön