View Single Post
Eski 27-12-2008, 15:37   #100
syıldıran
Ağaç Dostu
 
syıldıran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-03-2008
Şehir: Aydın
Mesajlar: 208
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oğuz alper Mesajı Göster
Sayın Sergüzen ;
Öncelikle sormuş olduğunuz sorulara cevap vermek istiyorum. Her ilaç her derde deva olmaz demişsiniz. Ne yazıkki oluyor kısaca anlatmaya çalışacağım
Bitkilerimize musallat olan mantar hastalıklarının tamamının hücre yapısı kitin ile kaplıdır. Aynı zamanda kök ur nematodu da buna dahildir. Ayrıca bunun yumurtasıda kitin ile kaplıdır.Araştırırsanız bunun böyle olduğunu öğrenirsiniz gelelim böceklere kırmızı örümceğin yapısında ve yumurtasında kitin mevcuttur.
Benim sizlere bahsettiğim Biyolojik ürünün içerisindeki bakteriler kitinaz enzimi çıkardığından dolayı hem nematisit , hem fungusit , hemde insektisit , görevi yapmaktadır. Ve bu da bütün dünyada profesörler tarafından yayın yapılmış ve kabul edilmiştir. Gelelim ürünün sırlığına ben burada herhangi bir ürünün reklamı yapmak istemiyorum sadece eğer bu işe gönül verdiysek bunları araştıralım ve uygulayalım istiyorum ben buradan bu ürünün ismini verdiğim zaman ilaç bayilerinden çok büyük tepki alırım hatta bu tepkinin yanında birde yerli , yersiz konuşmalar meydana gelir ürünü hiç kullanmadan kötüleyenler çıkabilir ve nitekimde böyle oluyor. Sebebi ilaç bayilerinin rafında her hastalığa ayrı bir ilaç var ve çeşit çeşit hepsinden ayrı para kazanıyorlar. Ben 4 yıldır kendi ürünlerimi daha öncede bahsettiğim gibi bu ürünle yetiştiriyorum ve burdan samimi bulduğum insanlarada bunu ücretsiz yollayacağım sırf ilaç bayilerine kızdığım için ve markasınıda söylemeyeceğim. Yolladığım arkadaşlar da bu ürünün faydalarını gördükleri zaman ülkemizde neler döndüğünün farkına varacaklar umudundayım. İçeriğine gelince 1lt ambalajda 1ml Birmilyar Pseudomonas fluorescens TR 2000 isimli bakteri mevcut Türkiyede , Bulgaristanda ve Almanyada ruhsatlandırılmış bir üründür.
İnternet elinizin altında lütfen yurt dışından bu bakteriyi araştırın ve yayınları görün eğer yinede göremesseniz ben size memnuniyetle yollarım
Yayınların konusu
1- Nematod ve yumurtasına karşı
2- Portakalda Unlu bit
3- Armutlarda Ateş Yanıklığı
4-Elmada Kara Leke
5- Mildiyo ,Botrytis
6- Biberde Kök Boğazı Yanıklığı
7- Domates ve Çilekte Fusarium,
8- Zeytinlerde Vertisilium
9- Sivri sinek ve larvaları
10- Aflatoksine karşı

Umarım sorularınıza karşılık yeterli olmuştur.
Saygılar
Sn. oğuz alper ,
Ürününüzün zeytinde Verticilum Solgunluğu hastalığına çare olduğunu belirtmektesiniz. Bu zamana kadar Verticilum Solgunluğu hastalığına henüz bir çare bulunamadı diye biliyorum , hatalıysam lütfen forum yöneticilerimiz düzeltsinler , bu durumda sizinki önemli bir iddia. Bu iddianızın doğruluğunu kanıtlıyacak bir sonuç varmı elinizde , var ise forumdaki üyeler ile paylaşırmısınız. Selamlar . .

syıldıran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön