View Single Post
Eski 24-12-2008, 20:10   #64
mfirat
Yeni Üye
 
mfirat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-12-2008
Şehir: ankara
Mesajlar: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi spawn Mesajı Göster
arkadaşlar benım1 tane melek balıgımla 1 tane japon balıgım var ama melek balıgı japonun gozunu oydu napabılırım yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
Japon baıklarının göz kısmı narın ve balıklar için çok cezb edici bir lezzete sahiptir.sadece melekler için geçerli değil bu eğerki japon balığı besliyorsanız yaninda onun gibi yumuşak huylu bir balık beslemeniz gerekli diye biliyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakan KINACI Mesajı Göster
Sn.spawn,
Melek balığıda bir tür cichliddir ve japon balığı ile aynı ortamda olmazlar.Hem su koşulları hem de bulundukları habitatları birbirine uyumsuzdur.
Akvaryumunuzda ya melek balıklarını **** japon balıklarını besleyeceksiniz.Tercih sizin, bir de japon balıkları için önerilen su miktarı her bir japon balığı için 30 litredir.Sebebi ise japon balıkları, havuz balıklarıdır ve bol oksijenli suları severler.
Melek balıklarının cichlid olduğunu sizden öğrendim.Yani bir melek ile ben kılıç veya lepistes beleyebiliyorum.Bunun yanı sıra melek dahil diğer saydığım balıkları bir imparator,sarı prenses veya yunus türleri ile besleyemiyorum.Bana bu konuda biraz bilgi verirseniz cok mutlu olurum

mfirat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön