View Single Post
Eski 24-12-2008, 12:51   #13
SBAKKAL
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 16-12-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Nohut ve kuru fasulyeyi de böyle pişiriyorum.. Tabi taze fasulyeyi de..
nohut ve kuru fasulyeyi ıslattığım suya karbonat ekliyorum. Hem çabuk yumuşuyor, hem çabuk pişiyor. Tadı daha iyi oluyor.
Geç pişen sebzelerde karbonat etkili, şeker rengin canlı kalmasına yarıyor.
Merhaba,
Haklısınız karnonat hem daha fazla şişmelerini hem de daha çabuk pişmelerini sağlıyor. Ancak, birçok vitamininde ölmesine neden oluyormuş diye okumuştum.

İyi günler

SBAKKAL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön