View Single Post
Eski 18-12-2008, 12:59   #2
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Yemek ısıtılacağı zaman tamamını değil de sadece ihtiyaç kadarını alıp ısıtmak gerekiyor. Tekrar tekrar ısıtılıp soğutulan yemekte hem kayıplar oluyor hem de mikropların üremesi için fırsat çıkıyor. Mecbur kalınıp hepsi ısıtılacağı zaman yukarıda yazılan gibi, tamamı çok iyi ısıtılmalı, mümkünse kaynatılmalı.

Aslında en iyisi, zeytinyağlılar dışında yemeği öğünlük pişirmek, bir öğünde bitirmek .

Yemekte yumurta kullanıldıktan sonra eller çok iyi yıkanmalı, kabuklar başka kaplara konmadan çöpe atılmalı.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön