View Single Post
Eski 22-10-2008, 10:42   #4
Baldaş
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-06-2007
Şehir: Rize
Mesajlar: 482
Günaydın, burada paylaştığınız tariflerden özenip balkabağını yemek olarak pişirdim. Harika oldu. Başta fikir olarak kabak soğan sarımsak ve bulgur karışımı itici gibi geldi ama hiç de şekerimsi bir tat oluşmadı. Tavsiye ederim. Kabağın çok güzel bir dokusu var lokum gibi yumuşacık ve heryere yakışabilir.

Yalnız kabakları soyarken resmen işkence çekiyorum. Kolaylığını bilen varsa bizimle paylaşabilir. Sonunda çareyi bıçak ve tencere altlığı yardımıyla heykeltraş gibi dilimlere ayırdığım kabağı elma gibi dışarıdan soymakta buldum. Dedim ki tümevarım yöntemi işe yaramıyor bir de tümdengelimi deneyelim

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön