View Single Post
Eski 03-12-2008, 20:33   #22
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nariçi Mesajı Göster
Formun baş tarafından itibaren okumadım ama Gemlik' termik santral yapmayı düşünmek akıllı bir düşünce değil. Mantığıda yok ancak dikkatli olmaklazım firma vazgeçti ilanı nı kamuoyunu atlatmak ve pasifize etmek için yapmış olabilir.
Aynı şeyleri düşünüyoruz desem abartı olmaz sevgili NARİÇİ. Konuyu Arca beylede konuştuk. Bir seçim manevrası olabilir ******. Ancak katılım o kadar güzeldiki Gemliklilere yakıştı doğrusu.

Hatta yazıda panele katılanlar ve organize edenler ileriyi göremeyen cahiller diye suçlanmışlar. Panelistlerdende cevabını aldılar. Doğal olarak. Çevreyi korumak ve yarına aktarmak cahillikse hepimiz dünden razıyız. Esas cahil kimdir birazcık düşünürlerse bulacaklardır eminim. Hoş gözlerini, beyinlerini para hırsı bürüyenler bir çok şeyide sağlıklı düşünemezler. Yinede iyimserim. Sanırım cesaret edemezler artık.

Morodhel,Turko, Peneophe, Ferda hanım, Selahattin bey, Cumhur bey ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler. ****** en başta bizleri haberdar eden Mine Hanıma sonsuz teşekkürler. Hepinizin yüreklerine sağlık.


Selamlar.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön