Şöyle daha iyi gibi..
*Besin Değerleri, Ölçüler, Pratik Bilgiler, Mutfak Aletleri
*Kışlıklar, Konserveler, Reçeller
*Aperatifler, Çorbalar
*İçecekler
*Sebze Yemekleri
*Et Yemekleri (Tavuk-koyun-dana-ördek vs.)
*Deniz Ürünleri (Balık, karides, kalamar vs.)
*Kuru Bakliyat
*Pilav, Makarna
*Salatalar
*Tatlılar
*Tuzlular
*Özgün Tarifler
*Diğerleri
Hamur işleri anabaşlığı, Tatlılar-Tuzlular olarak 2'ye ayrılabilir. O kadar çok tatlı tuzlu varki, aradığımızı bulmak kolay olsun.
Eğer bütün başlıklar, bölünebilecekse daha da güzel tabi.
Bu listeye *Yöresel Tadlar da eklenmeli bence, ulaşım kolaylığı olur.