View Single Post
Eski 27-11-2008, 19:28   #24
Penelophe
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Şöyle daha iyi gibi..

*Besin Değerleri, Ölçüler, Pratik Bilgiler, Mutfak Aletleri
*Kışlıklar, Konserveler, Reçeller
*Aperatifler, Çorbalar
*İçecekler
*Sebze Yemekleri
*Et Yemekleri (Tavuk-koyun-dana-ördek vs.)
*Deniz Ürünleri (Balık, karides, kalamar vs.)
*Kuru Bakliyat
*Pilav, Makarna
*Salatalar
*Tatlılar
*Tuzlular
*Özgün Tarifler
*Diğerleri

Hamur işleri anabaşlığı, Tatlılar-Tuzlular olarak 2'ye ayrılabilir. O kadar çok tatlı tuzlu varki, aradığımızı bulmak kolay olsun.

Eğer bütün başlıklar, bölünebilecekse daha da güzel tabi.

Bu listeye *Yöresel Tadlar da eklenmeli bence, ulaşım kolaylığı olur.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön