Konu: Baldaş
View Single Post
Eski 26-11-2008, 15:35   #17
Baldaş
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-06-2007
Şehir: Rize
Mesajlar: 482
Limon ve Güler Hanım çok teşekkür ederim. Hayalim sizinkiler gibi güzel bahçeye kavuşmak. Güler Hanım hatıralarınızı okumak ayrı bir zevk.

Cemal Bey sitede ilk tanıştığım insansınız. Samimi sıcakkanlı ve dürüst. Size ve ailenize sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Turco siz de Yalovadaymışsınız. Eee hemşehri sayılırız. Yalova'ya özellikle Termale selamlar. Abim bir süre orada Acil Hekimliği yapmıştı.

Adalet Hanım karışan pirinçlerin sayesinde biraz komik bir şekilde tanıştık ve tanıştığımıza çok memnunum. İnşallah daha pek çok şeyi paylaşırız bu güzel ortamda

Derya Hanım siz en çok ağaçlandırma çalışmalarınızla dikkatimi çekmiştiniz. Ne kadar haklı olduğunuzu er geç tüm Türkiye anlayacak. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Manolya Çiçeği sakın bizden ayrılmayın. Burada kalıcı olmanızı çok isterim.

Hazel, bana iyilik yapma fırsatı yarattığın için çok mutlu oldum. Sizin gibi nitelikli insanlara sitenin ihtiyacı var tabi ki..

Papatyam çok teşekkür ederim. Çok sıcakkanlı aile bağları kuvvetli bir insansın. Yemek tariflerin beni burada zor durumda bırakıyor bilmiş ol.

Feridun Usta madem ki Araklılısınız mutlaka bize beklerim. Hem Trabzon'a hem Rize'ye. Ailenize selamlar

VYZX ( inşallah doğru yazdım ) çok çok teşekkür ederim görüşleriniz için.

Buket Hanım Kıbrıs benim için bilinmeyen çok farklı bir yer gibi. Sizin sayenizde çok değişik bitkilerden , yiyeceklerden ve farklı bir coğrafyadan haberim oldu. Sizin bahçenize de hayran kalmıştım... ( Yanlış hatırlamıyorum değil mi güzel bir bahçeniz vardı )

Sayın Sezgin53 yeni üye oldunuz ama hemen dikkatleri üzerinize çektiniz. Gerçekten de kaldırımlara gülleri çelikliyor musunuz merak ediyorum ? Eğer bu doğruysa yaşadığınız bölge çok şanslı. Size de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Kendinize iyi bakın

Arkadaşlar inşallah hiçkimseyi atlamadan yazmışımdır. Daha önce hiçkimsenin sayfasına yazma şansım olmamıştı. Bu vesileyle sizinle de birebir konuşma fırsatı bulduğum için çok mutlu oldum.

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön