Konu: Kanola
View Single Post
Eski 19-11-2008, 15:16   #18
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Örneğin rafine olmuş zeytinyağı ile soğuk sıkım zeytinyağı içindeki E vitamini miktarını karşılaştırdığınızda gerçekler hemen ortaya çıkar.

----------------------

Örneğin;

Organoleptik özellikleri açısından oldukça zengin selection yağımız %0.5 asidite; 10 meqO2/kg'den düşük peroksit ve en fazla 197 mg/kg Vit E seviyesine sahiptir.

http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy

Sonuçta en fazla %1 asidite ve 15 meqO2/kg peroksit ve 180 mg/kg Vit E düzeyi olan, özel harman ortaya çıkar. SIENA Belediyesi Tadım Komisyonu tarafından, tatlı, hafif meyve tadında yorumuyla değerlendirilmiştir.

http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy

Peki rafine olmuş zeytinyağı içindeki E vitamini ne kadar ? Ya da var mı?

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön