Örneğin rafine olmuş zeytinyağı ile soğuk sıkım zeytinyağı içindeki E vitamini miktarını karşılaştırdığınızda gerçekler hemen ortaya çıkar.
----------------------
Örneğin;
Organoleptik özellikleri açısından oldukça zengin selection yağımız %0.5 asidite; 10 meqO2/kg'den düşük peroksit ve en fazla
197 mg/kg Vit E seviyesine sahiptir.
http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy
Sonuçta en fazla %1 asidite ve 15 meqO2/kg peroksit ve
180 mg/kg Vit E düzeyi olan, özel harman ortaya çıkar. SIENA Belediyesi Tadım Komisyonu tarafından, tatlı, hafif meyve tadında yorumuyla değerlendirilmiştir.
http://www.zeytinim.com/urunlerimiz.aspx?type=zy
Peki rafine olmuş zeytinyağı içindeki E vitamini ne kadar ? Ya da var mı?