Konu: sarracenia
View Single Post
Eski 19-07-2006, 20:26   #14
praecox
Kaybettik...
 
praecox's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-06-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,603
Desenize yakın takibe alınmışım...

Sayın Onur Hittit bey,

esasen diğer forumdaki o son mesajımdaki taşkınlık (sanırım okumadınız bu konu ile ilgili bir adaş üyenizlede "ki belirtmeden edemiyeceğim onun kulağına da gitme hatta buraya gelip okuma ihtimaline de karşın" tartışdım. o da polytrichumları sphagnum buldum diye kendince egocentrik tavrı ile kendini her konuda ki maalesef en azından bırakın burdan bilgisi olmadan fikrini netden derleme yazıları ile kendini forumda reprodukte ederek kişilik arayışı içinde olan bir arkadaşımız. (nasıl analiz ama ... (bunu diğer üyelerle özel görüşmelerimde sağlamasını yaptığım bir analizdir.) benim kendimi tanıtığım yazıma cp.ler ve orchlarla olan uzun vadeli alakamı bilgilerimin olduğunu varsa soruları cevaplıyacağımı belirtiğim yazıma siz kim oluyorsunuz neden size sorum olsun ki gibilerden kabaca bir cevapla aldığım soğuk bir duş... vs.
her ne ise sonuçda Onur bey konu anlaşılan o ki sizle de ilgili değilmiş dolayısı ile haddimi bildirdiğiniz için de özüre gerek yok ama istiyorsanız ben 5 yaşıma dönmeye razıyım sanırım insan yaşlandıkça olgunlaştığını da sanıyor en azından bu süreç paralel gidiyor gibi görünse d bazen birinden biri geride kalabiliyor:
umarım bu yazdıklarım da yanlış anlaşılmadı ( en azından negatif bir şey yazmak veya laf sokmak niyetim değildir böyle algılanmasın lütfen sadece kuru kuru değil biraz kafka usulü bir cümleyi bir paragraf boyutunda yazma hevesciğimden kaynaklanıyor olabilir gerçi Kafka nerde benim yazım hatalarım nerdee....

bir ekleme de ben size cahilsiniz demek istemedim sadece diğer üye gibi benle uğraştığınız için siz ve "ayrı olarak " cehalet kazandı demek istemişdim (hoş ben gidince sizde orda cahil kalmadınız ya elbette)


Düzenleyen praecox : 19-07-2006 saat 21:21
praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön