View Single Post
Eski 11-11-2008, 17:06   #9
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Sevgili Günüm, papatyam, kazim polat, Adalet Yağcı, turco, caucasus iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim hep birlikte dileklerimizin gerçekleştiği bol ağaçlı, bol çiçekli günlerde yaşar ve biraraya gelebiliriz.

Sevgili Güler Hanım size de çok teşekkür ederim, benim için ve daha birçok üye için de yeriniz apayrı biliyorsunuz. Her ne kadar şu sıralar okul, ev, dersler dolayısıyla siteye sık (ve hatta hiç denecek kadar az) gelemesem de bu sizi ve burdaki dostlarımı unuttum demek değil inanın aklım hep burda.

Kestane ağacının meyvesini, ağacından daha çok seviyorum ve her zaman şöyle söylemişimdir; "Allah; mısırı (özellikle haşlanmış), kestaneyi, Trabzon hurmasını ve mantarı benim için yaratmış" Konya'da en son oturduğum ev sobalıydı ve o yıl bütün kış kestane market reyonlarından, piyasadan çekilene kadar her akşam sobanın üzerinde kestaneleri seve okşaya pişirerek tıka basa yemiştim. Buradaki Migros'a da kestane geleli bir hafta oluyor henüz bir kerecik almak nasip oldu ama bu yalnızca başlangıç. Gerekirse sokağın ortasına ateş yakar, közünde pişirir yine yerim.


Düzenleyen Sûz-i Dilârâ : 13-06-2009 saat 19:25
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön