View Single Post
Eski 28-10-2008, 15:12   #10
şeref
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-10-2005
Şehir: adana
Mesajlar: 389
sözde hayvan sevgisi

çin vs başka ülkeleri bırakalaım buraya bakalım.... lütfen..
--------------------------------------------------------------------------------

Ben şeref deniz,
herkese güzel, sağlıklı ve mutlu günler.............
****** öncelikle;... Pantolon ve ceket cebi ve çantası para dolu, kafasında sedece eğlence, yeme içmeden mahrum olmayan, kendisi emek sarfetmeyip, kazanmadan yiyenler, aç'ın halinden anlamayan veya anlamak istemeyen tok'lar hariç...................
Birde;. Medya budalası ve reklam heveslisi olan sadece medyaya çıkma heveslisi olan hayvanseverler ******..
Efendim.. Adanada seyhan baraj gölü kıyısında onlarca ve hatta yüzlerce başıboş, sadece kısırlaştırılıp, muayenesi yapılan başıboş köpeklerin hali içler acısı, birtane allah kulu ilgilenmiyor ( yemlerken tesadüfen uzaktan görebildiğim bir bayan hariç), bu aç hayvanlar açlıktan ölen kendi arkadaşlarının leşlerini yiyorlar. Bense sadece haftada 2 defa evimden aldığım birkaç akmek ve artırdığım yemekleri götürüp vermek. Rahatsız olmama rağmen kendimi zorlayıp , yürüyerek bu yiyecekleri vermek, ama her gittiğimde aynı olayları görmek beni üzüyor, üzülmemem, hayatta kalma şansımı zorlamam gerektiği halde , ama benle olmuyor,
birilerinin tıkaçlı kulaklarını açmaları, at gözlüklerini çıkarmaları için yazıyorum. Yazık, hayvan sa onlarında yaşamaları lazım değilmi.
Inanın! Kendilerine verdiğim bir parça ekmek veya tuttuğum bir küçük balık parçası için akşam dönüşünde yürüdüğüm 2-3 km yolu benimle beraber yol arkadaşlığı yapıyorlar, takii evimin dış kapısını kapatana kadar bekliyor sonra gidiyorlar,, lütfen beyler, hanımlar, ilgili kurum va kuruluşlara sizlerin desteğiyle başvurulsun, ya o hayvanları telef etsinler **** baksın toplama merkezlerine alsınlar, medyalar sadece eğlence gecelerini, paparazzileri, artist ve eğlence gecelerinin süslü insanlarını haber yapmasınlar, burada yaşanan acı ve hüzünü de göstersinler,, ne olur.
Eğer yaşayan her canlıya saygı var deniliyorsa tama. Insana saygıya hiçmi hiç itirazım yok, ama bşirazda hayvanlara sevgi gösterelim.
Yinede herkese sonsuz sevgi ve sagılarımı sunuyorum.
Allaha emanet olunuz. Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın . ****** bu yazımı okuduktan sonra huzur içerisinde gülebilir veya akşamları rahat uyuyabilirseniz.

şeref Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön