herkese merhabalar, bende acemi uyelerdenim ... birkac saattir muhtelif konularda inceleme yapiyorum, hem profesyonel bitki ureticileri hem de benim gibi mutevazi hobileri olanlar icin cok guzel bilgiler var, emegi olan herkese cok tesekkurler...
Ben Hamburg´da yasiyorum iki senedir ve burda okadar cok seyin eksikligini hissediyorum ki
Hicbisey bana memleketteki lezzeti vermiyor, son care artik yavas yavas balkonda yetistirmeye baslayacagim
Gecenlerde bakkaldan aldigim bir uzum turu o kadar guzeldi ki cekirdeklerini hemen ayirdim, atmaya kiyamadim, basarisizlik ihtimali buyukde olsa denemeye deger diye dusundum. Buradaki konularda ne yazikki uzum cekirdeklerini ekmeden once nasil muamele etmek gerektigini bir turlu bulamadim, umarim icinizde bana tavsiye edecek birseyleri olanlar vardir...
yardimlariniza simdiden tesekkurler..