View Single Post
Eski 09-07-2007, 16:12   #86
nartsawa
-
 
Giriş Tarihi: 08-03-2007
Şehir: -
Mesajlar: 95
Yanıbaşımızdaki bambular.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faruk Tuzcuoglu Mesajı Göster
Sevgili nartsawa,

Güzel yazılarınız ve değerli bilgileriniz bize yol gösteriyor.
Teşekkürler.
Benim yazdıklarım sadece yurtdışı seyahatinde yapılan gözlem ve bu gözlem sonucu bu bitkiler ağaçlar meyveler Türkiye 'de neden yetiştirilmesin sorusuna cevap aramaya çalışırken farklı bilgi kaynaklarında karşılaşılan bilgilerdir.
Eminim çok daha fazla çok daha doğru çok daha geçerli bilgilere sahip kimseler bilgilerini paylaşmaktan bir şekilde imtina ettikleri için ortalık benim gibi "amatörler" e kalıyor.(sevmediğim bir kelime ile başlayacağım cümleme ama ) Keşke bizden daha bilgili daha profesyonel daha akademisyen kişiler bu konularda bilgilerini bizlerle paylaşsalarda onların güzel yazıları ve değerli bilgileri bize yol gösterse..
Ben bilginin gücüne ve bu gücün de paylaşıldıkca arttığına inanmakla kalmayıp doğruluğunu teyit ettiğim bilgileri yaymayı çok istesem bile daha bilgili kişilerin suskunluğu karşısında da "amanın meydan kendimize" kaldı ) durumunda görünmeyelim bu kadar bilen kişinin arasında diye! Hicap duyarak, sadece forumda yazı yazdığımız başlıklara ilgi gösterenlerin ilgilerini acabalar oluşturarak sorularla besleyebilirmiyiz, çabasındayım.
Acaba bizden önce bu yolda yürüyenlerin izlerine bakarak yolumuzu bulmada kendimize kolaylık sağlayabilirmiyiz Bizden sonra bu yollarda yürüyecek olanlara da güzel ve doğru izler bırakabilirmiyiz. Tüm çaba bu değilmi?

saygılarımla..

nartsawa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön