View Single Post
Eski 21-10-2008, 09:31   #3
Fatos_Karag
Ağaç Dostu
 
Fatos_Karag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-08-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 352
Sevgili limon desenize kırmızı lahana ve brokoli için gecikmişim. Ama diğerlerinin ekilmesinde sorun olmadığına sevindim.
Teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Limon un bahçesi kısmını görmüştüm. 3 yılda bu kadar güzelleşmesi inanılmaz geliyor bana. Müthiş bir özveri ve emek var bu belli. Çok şık ve gösterişli bir bahçeniz var. Herşey yerli yerinde. Hepsini öyle güzel yerleştirmişsinizki herşey en güzel hallerini gösterebilmiş. Sizin bahçeniz sevgili Güler ablanın gülleri ve diğer resmini gördüğüm bazı bahçelerin görünüşleri inanın beni mest ediyor. Hepsi sanki cennetten birer köşe gibi. Benim o bakımsız kötü görünüşlü bahçemde bu hali alırmı? Aslında inanması çok zor ama herhalde en azından benzeyebilir.
Size bir itirafta bulunmak istiyorum. Bu siteyi çok uzun süredir kayıt olmadan takip ettim. Şu anki evime taşındığımda ise bahçeyle tek başıma başa çıkamayacağımı bildiğim için, sizlerin bahçelerinizin güzelliklerini gördüğüm için, içtenliğinizi gördüğüm için ve aslında tek hedefinizin bu güzellikleri yaşamak ve yaşatmak olduğunu hissettiğim için buraya kayıt oldum aranızda kendimi rahat hissediyorum. Hatta yüzsüzlük bile yapıp bazı arkadaşlardan tohum bile isteyebildim. Bu bile bana çok yabancı.
Sizleri, bahçelerinizi örnek almaya çalışıyorum. Umarım başarılı olabilirim. Aslında çevremdeki (sen ekmekten ne anlarsın, yapamazsın) davranışlarından ve sözlerinden kaçtığım için buraya sığındım. Çünkü burada benim gibi sıfırdan başlayanlar ve başarılı olanlar var. Bu bana kuvvet veriyor. Sizler böyle destek oldukça başaracağıma daha fazla inanıyorum. Kendimi daha güçlü azimli hissediyorum. Tabi bu arada bahçenizden ufak defek kopyalar yapmama kızmazsınız umarım Hakketten neyi nereye ekeceğinizi iyi biliyorsunuz. Ah bir resmini çekebilsem sizden bu konuda bana yardımcı olmanızı isteyeceğim.

Fatos_Karag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön