View Single Post
Eski 06-07-2006, 10:17   #17
simay özgam
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 04-07-2006
Mesajlar: 1
selam
bende siteyi arama motorundan buldum ailemin oturduğu apartmanın yaklaşık 3 dönüm arka bahçesi vardı kullanılmayan birkaç ağaç içinde.neyse bende 6 adet ağaç ve bazı bitkiler alıp diktim.sonuçta apartman yöneticisi beyefendi önce ağaçları sulamamı engelledi,şimdide ortak alan olan bahçeye çıkmamı engellemek için arka bahçe kapısını kilitli tutuyor.bitkilerimi zaten öoktan ezip söküp attı.
sonuçta bu beni daha da körükledi ve ben ankarada ikamet ediyor olmama rağmen evime 1 saat uzaklıktaki bir ilçeden, hobi bahçesi satın aldım,yaklaşık 1 dönüm.ağaçlarımı oraya nakletmeyi düşünüyorum.ancak bu konuda bilgilerim çok yetersiz tabii internet ve zaman zaman çalıştığım işyerinin bahçevanlarıyla görüşüyorum.ancak yinede emin olmak istediğim şeyler var.
benimkiler meyve ağacı. ben özenmiştim çocukken uzaktan bakardım,kendim alıp büyütüp çocuklara sınırsız ağaca çıkma ve yemiş toplama imkanı sağlamak için böyle bir girişimde bulunmak istemiştim.ama sonuç böyle oldu.meyve ağaçları be sağolsunlar hemende meyve verdiler ufaklıklar.ben onları ne zaman diğer hobi bahçesine taşıyabilirim.buada yazanlar gibi apartman sakinlerinini elinde yitip kesilsin istemiyorum ağaçlarım.
bir bilen yetiştiren yardım bekliyorum.

simay özgam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön