View Single Post
Eski 11-10-2008, 16:20   #56
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Sevgili Ferda, seni neden bu kadar sevdiğimi bir kez daha anladım. Ortak tarafımız ne kadar çokmuş. Aynı desen tahtadan ben de B.House'dan alıp, su deposunun çatı kenarlarına boydan boya yerleştirip çakmış ve bir güzel de yat verniği ile cilalamıştım.
Ev için kullanacağımız 2 tonluk su deposunu koyacağımız yer hazırlandı, duvarları örüldü, bir tek çatısı kalmıştı. Usta bir iki gün sonra gelirim dediyse de sırra kadem bastı bir daha uğramadı. Eee kış da geliyor. Yağmurlar da başlayacak. Hemen Oğuz'a ''hadi kalk marangoza gidip tahtaları alalım, ben çatıyı yaparım '' dedim. Zar zor da olsa razı ettim.
Marangoza yapmak istediklerimi çizerek anlattım, ölçüleri verdim. Kaça kaç boyda tahtalar lazım, tesbit ettik. Ertesi gün kamyonetle gelen tahtaları indirdim, ölçülerine göre kestim. 10x10 luk tahtaları döşedikten sonra, bir güzel çatıyı yaptım, üstüne çıngılları da yapıştırdım. Daha sonra kenarlarını da senin tahtaların gibi tahtalarla süsleyerek çok güzel bir iş meydana getirdim. Valla kendim de çok beğendim, yaptığım işi. Diyebilirim ki ilk inşaatım.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön