View Single Post
Eski 09-10-2008, 14:49   #1
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Bahçe Ekipmanları

İster büyük ister küçük bahçesi olan veya evinde bitki yetiştirmeyi seven herkesin Bahçe Ekipmanlarına ihtiyaçları oluyordur. Bu motorlu-elektrikli-mekanik aletler hayatımızı gerçekten çok kolaylaştırıyor.

Bu konu başlığı altında, kendimizde olan çok memnun olduğumuz ekipmanları veya almayı düşündüğümüz ama "Acaba gerçekten kullanışlı mıdır?" diye düşündüğümüz malzemeleri veya da "Hiç memnun kalmadım" diyeceklerimizi paylaşalım istiyorum. Böylece hem daha önce varlığından bile haberimiz olmayan alet edevatı tanımış oluruz hem de almayı düşündüklerimiz hakkında bilgi sahibi oluruz.

Bahçe ekipmanları, ciddi paralar verip , uzun yıllar kullanmayı planladığımız demirbaşlar. Bunların bakımları hakkında da bilgi alışverişinde bulunuruz.

Kendimden örnek verecek olursam ben Çim Makinasının bıçaklarının köreldiğini nasıl anlayacağımı, nasıl bileyleyeceğimi bilmiyordum. Şans eseri çimleri biçmemizin hemen ardından gelen Tekin Bey bizi bu konuda bilgilendirdi. Hemen bir eğe aldık ve artık kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz.


Düzenleyen limon : 11-10-2008 saat 21:04
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön