View Single Post
Eski 16-09-2008, 10:46   #297
MSaygin
Ağaç Dostu.

MSaygin's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2006
2 gündür gülüyorum size de anlatayım

Benim 2 sene önce hazırladığım, pembe domates yetiştirmeyi anlattığım bir bloğum vardı, belki görmüşsünüzdür.Google'da pembe domates diye aratınca 2 numarada bu blog çıkıyor.Haliyle ben her sabah tohum talepleri ve pembe domates hikayeleriyle açıyorum mesaj kutumu.PDA sayfasına ve ağaçlar.nete yönlendiriyorum yazanları.
Geçen ay yazlıktayken bir mesaj geldi, NTV'den gelip evde çekim yapmak istediler.Ameliyat sonrası dinlenmede olduğumdan, ağaçlar.net'ten kendilerini misafir etmek isteyecek bir üyemizin mutlaka çıkacağını yazıp, onları da buraya yönlendirdim ama en bomba mesaj dün geldi;

Migros sebze-meyve alımından görüşüp, çalışmalarımı basından takip ettiklerini, ürün sağlayıp sağlayamayacağımı sordular Artık blogda nasıl bir hava yarattıysam, Migros mal istiyor
Sonra çıktım balkona baktım 12 saksı domates var,onlar da kurumuş artık, tüm Türkiye'ye yetmez ama bir kaç mağazanın işin görür belki Amatör balkon sebzecisi olduğumuzu belirten bir mesaj attım kendilerine.

Dedim ya, iki gündür ailecek gülüyoruz.

Yalnız şu var, demek ki yakınlarda Migroslarda pembe domates satılacak, bende olmaz da bir üretici bulunur.
Tekin Bey, orada mısınız?

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön