View Single Post
Eski 31-08-2008, 23:32   #1
dengetarim
Ağaçsever
 
dengetarim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 31
Natural Bioplasma Organik Gübre hakkında

Denge tarım olarak Natural Bioplasma markalı (%100 organik) Mikrobiyal Gübre ithalatını ve Türkiye genelinde pazarlamasını yapmaktayız.

Natural bioplasma; canlı Chlorelle algler içermektedir. Chlorella alglerin kendi yapılarında 11 aminoasit (Lysin, Methionin, Cystin, Trytophan, Histidin, Isoleucin, Leucin, Phenylanin, Vailin, Arginin, Biotin ), 5 vitamin( A, B1, B2, C, E ) ve doğada ki bir bitkiden 4 kat daha fazla klorofil içermektedir. Natural bioplasmanın üretimi esnasında; Chlorella algler besi ortamına alınarak NPK ve izelementle [ Kükürt(S) , Bor(B) , Mangan(Mn),Kalsiyum(Ca) , Magnezyum(Mg), Demir(Fe) , Molibden(Mo) , Kobalt(Co)] 25-30 gün süreyle beslenmekteler. Daha sonra besi ortamından ambalajlara alınırken, cam borulardan geçirilerek ışık veriliyor(Klorofil için). Böylece Natural Bioplasma üretilmiş oluyor.

Ağır Metaller: Bakır(Cu) <5, Kurşun(Pb) 1.54, Çinko(Zn) 74.9, Krom(Cr) <0.5, Nikel(Ni) 0.201, Kadmiyum(Cd) <1, Cıva(Hg) 0.03

Natural bioplasma; Toprak ıslahı dahil tüm bitkilerin her döneminde rahatlıkla topraktan ve yapraktan kullanılabilir. Topraktan veya yapraktan bitkiye uygulama yaptığımızda(hava-ışık-su ile temasa geçtiğinde) tek hücreli canlılar her 20 dakikada bir bölünerek çoğalırlar ve yeni jenerasyon eski jenerasyonu yiyerek beslenirler. Bu çoğalma esnasında hem kendileri besin üretirler hemde toprakta bağlı olan besinleri çözerek kendilerinin besin depolarında depolarlar. Bitki konsantireye bağlı olarak; konsantiresi düşen besinleri alg besin deposundan alarak tamamlar. Böylece bitki düzenli bir şeklilde beslenmiş olur.

Biokultura ve EKO-TAR organik sertifika kuruluşu tarafından sertifikalıdır.


Natural Bioplasma kullanılan yerlerde:

* Toprağın su tutma kapasitesini arttırır.
* Toprakta %20 nemi muhafaza eder.
* Bitkileri kuraklığa ve hastalığa karşı direnç kazandırır.
* iyi bir köklendiricidir.
* bitkideki stokin ve oxsin hormonlarını aynı anda çalıştırır.
* çiçeklerin meyveye dönüşümünü daha erken sağlar.
* Kalite, erkencilik yapar ve raf ömrünü uzatır.
* Tuzlu ortamda dahi bitki büyümesini sağlar.
* Bitki hücrelerinin yaşlanmasını geçiktirerek, bitkilerin yaşlanmasını önler.

www.dengetarim.com

dengetarim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön