View Single Post
Eski 28-08-2008, 01:01   #22
kiwici77
Ağaçsever
 
kiwici77's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-08-2008
Şehir: Altınova,Yalova
Mesajlar: 58
[QUOTE=Cumhur;271378]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiwici77 Mesajı Göster
Merhabalar, hayvanları öldürmek spor değildir,

Sayın kiwici 77.Merhaba.
Çok güzel ve doğru konulara değinmişsiniz. Duyarlı ve sorumluluk sahibi bir kişi olduğunuz belli. Fakat sorarım size?
Sizin gibi avcılar nerede? Hoş. Zaten dğerlerine avcı demek, avcı'lara hakaret sayılır. Kalın sağlıcakla.
Merhabalar,
Öncelikle ben ''avcıyım'' diyebilen kişi bu bahsettiğim kurallara uyar, yok eğer uymaz ise yakın gelecekte avlayabilecek birşey bulamaz zaten, ki; bu sebepten avcı avını bitirmez, bitirmemeli.
Birde yabancısı olduğunuzun belli olduğu bir deyim var, biz ''avcılar'' tarafından kullanılan: bohçacı deyimi. Bohçacı demek tüfeğini dolu taşımak demek, emniyeti açık dolaşmak demek, herkesi tehlike altına atmak demek. Yavrulara ateş etmek demek. Dinamitle balık avlamak demek. Tepe lambasıyla bıldırcın avlamak demek, tırıvırıyla (hayalet ağ) ile balık avlamak demek. Bu şekilde avlananlara emin olun sizlerden daha fazla tepkili ve etkiliyim.
Birde açmayacaktım konuyu ama tutamadım kendimi, biz avcılar için (ki ben kuşu bıraktım demiştim) çulluk veya bıldırcın eti, ya da denizden çekmeyi hasretle beklediğim mırmırlar sizler için organik sebze ve meyveler ne anlam ifade ediyosa tam olarak bizlerede o ifade ediyorlar, sonuçta doğal bir beslenme söz konusu, çiftlikte yetişen tavukları ve kırmızı eti **** kültür balıklarını yemiyorum, çünkü ne şartlarda yetiştirildiklerini biliyorum...
Saygılarımla,
Emrah
Not: Benimle özellikle bu konuda aynı fikirleri savunan kafkas arkadaşıma selamlar...

kiwici77 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön