View Single Post
Eski 24-07-2008, 22:16   #18
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Taze sürgünleri yıkayıp ayıkladıktan sonra patates salatasına (haşlanmış patates, domates, biber, kuru veya yeşil soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber, kimyon, pul biber, nane, limon suyu, ekmek içi) ve havuç salatasına (havuç rendesi, yeşil soğan, zeytinyağı, tuz, limon suyu) bolca kullanırım. Ayrıca taze nane, ısırgan, domates, zeytinyağı, limon suyu, tuz ile oluşan salatada çok hoşuma gider. (Bu salatada naneyi de bolca kullanırım. Kurutmak için yetiştirdiğim nanenin aroması çok keskin olduğundan aroması daha hafif olan taze yemek için yetiştirdiğim naneyi tercih ediyorum)

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön