View Single Post
Eski 17-07-2008, 20:33   #23
kuzen38
Ağaç Dostu
 
kuzen38's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 585
Makarnayı kücükken ketçap döküp yerdik. Her nasıl olduysa yıllar icinde ketcaplar mı degisti, biz mi degistik bilmiyorum bırakın ketcabı hazır sos bile kullanamaz hale geldik. Hadi diyelim sorun yurt içindeki üreticilerdeydi, yurt dısından aldıklarımız bile italyan dahil tatsiz tuzsuz bir hal almış...

Ben kendi sosunu yapanlardanım. domatesleri üsenmeden rendeliyorum, sonra icine bir kaşık knorr çesni atıyorum. Ondan sonra ufak çay kaşıgı taco baharatı atıyorum sonra da sarımsak sos döküyorum. yag olarak da grape seed oil kullanıyorum üzüm çekirdeği yagı. Garip birşey oluyor gibi gözüksede mevcutlardan daha lezzetli oluyor

kuzen38 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön