View Single Post
Eski 10-07-2008, 12:46   #24
Günüm
Ağaç Dostu
 
Günüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-08-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,013
1.Bölüm

Anlamını bozmadan, daha rahat anlaşılır bir hale getirmeye çalıştım.

Sosyal grup nedir?
Sosyal grup, aynı konuya ilgi duyan ya da toplumu ilgilendiren başka konuları paylaşmak üzere bir araya gelmiş insanların oluşturduğu topluluktur.
Üyeler arasında iletişimi sağlar.
Sosyal grup listesini, Profilinizde bulunan “grup üyelikleri” bölümünden öğrenebilirsiniz. Liste, açılan bütün grupları içermekle birlikte, daha alt detaylarda listeleme yapabilirsiniz. Bunlar; üye, mesaj ya da resim sayısına göre listeleme, grup adına göre listeleme, grubun kurulduğu tarih’e göre listeleme ya da en güncel mesajları alan grupları listeleme biçiminde olabilir.

Bir gruba nasıl katılabilirim?İstediğiniz gruba üye olabilmek için, grup ismini belirledikten sonra “Gruba katıl” seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır. Üye olduğunuzda, profilinizde hangi gruba ya da gruplara üye olduğunuz görünecektir. Bir gruba üye olmak için, kullanıcı adı ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Kendi sosyal grubumu oluşturabilir miyim?
Kayıtlı üye iseniz, yöneticinizden onay almak koşulu ile kendi grubunuzu oluşturabilirsiniz.
Grup sayfasına gidip, “Yeni grup oluştur” seçeneğini tıklayın. Başlığı ve grubunuzla ilgili açıklama bölümlerini doldurduktan sonra aşağıda detayları verilen 3 grup türü arasından size uygun olanı belirleyin.

1.Tüm üyelere açık grup: Herkesin herhangi bir koşul gerektirmeden üye olabileceği ve mesaj gönderebileceği grup.
2.Davet gerektiren grup: Katılabilmeniz için grup kurucusunun, moderatörlerin ya da yöneticilerin davetinin gerekli olduğu gruptur. Davetler, ilgili grubun sayfasının artında bulunan “Üyeleri davet et” seçeneği tıklanarak yapılabilir.
3.Mesaj kontrollü grup: Herkesin katılabileceği bir grup türüdür.Ancak gönderdiğiniz mesajlar, grup kurucusu, moderatörler ya da yöneticiler tarafından kontrol edildikten sonra yayınlanabilir.

Günüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön