View Single Post
Eski 06-07-2008, 10:15   #2
Todor
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-07-2006
Şehir: Yalova
Mesajlar: 6,884
Ülkemizde hayvana verilen değer dışarıdan fark edilince, ebelendiğimize sinirleniyoruz. Oysa trustik yörelerde para kazanmanın en kolay yollarından birisi, yabancı turistlerin çok olduğu bir yere gidip az önce yakaladığınız sokak köpeğini dövmek. Duruma üzülerek müdahele eden turisti " Sana ne, benim köpeğim, ister döverim, ister öldürürüm" diyerek terslemek planımızın bir sonraki aşaması. Eğer trusit yeterince vicdan ve para sahibiyse köpeği sizden satın almak isteyecek, sizde pazarlığı 1000€'dan açacaksınız. Hey gidi uyanık insanoğlu.
Alıntı:
İNGİLİZLERDEN TÜRKİYE'YEKATLİAM BOYKOTU HABERİ İÇİN TIKLAYIN
SİTEDEKİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL - Bir grup İngilizin Türkiye'de hayvan katliamı yapıldığını ileri sürerek 'Bu durduruluncaya kadar Türkiye'ye gitmeyin' diye internette kampanya başlatması, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı kızdırdı. www. turkeymasscare.wordpress.comadlı internet sitesinde 'Hayvanlar için dünyada cehennem olan Türkiye'yi keşfedin' ifadelerine yer verildi.
Ereğli Belediye Meclisi Üyesi AKP'li İbrahim Söker'in bir yılanı başını yere vurup öldürmesine ilişkin fotoğrafla, kuyruğuna taş bağlanıp öldürülen yunus ile katledilmiş köpek yavrularına da yer verilen sitede "Sloganımız 'Hayvan katliamı sona erenceye kadar Türkiye'ye tatile gitmiyorum'" yazıldı.
Kampanyaya tepki gösteren Kültür ve Turizm Bakanı Günay, söz konusu sitenin yayınının durdurulacağını söyledi. Hayvan katliamı iddialarını yalanlayan Günay, kendisinin de evinde köpek beslediğini söyledi. Günay Mayıs ayında için gittiği Gaziantep'te, bir köpek yavrusunu severken çekilen fotoğrafı da gazetecilere dağıttı. Kaynak :Radikal

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön