View Single Post
Eski 30-06-2008, 21:34   #36
mayranci
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-01-2008
Şehir: İZMİR-Dikili-Aliağa
Mesajlar: 314
Herkese merhaba,
İki gündür internet bağlantımdaki bir sorun nedeni ile bonsai çalışması konusunda görüşümü belirtememiştim.Sorun çözüldü ve başlıyorum anlatmaya..
1) Düzensiz bir organizasyondan bahsedebiliriz.Önce Narlıdere AKM dendi sonra toplantı 28 Haziranda ancak yer değişikliği bir gün önce siteye ancak aktarılabildi,penelophe cep telefonu ile ulaşmasa yanlış adreste idik.(iyi ki varsın)
2) Toplantıya katılabileceklerini belirten 11-12 kişiden ancak 7-8 i katılabildi.Hayal kırıklığı oldu.(tanışamamak adına)
3) Toplantı yeri İzmir'in sıcağı düşünüldüğünde kliması ile mükemmeldi.Çay,bisküi vb ikramlarda yerinde idi.
4) Biz Aliağa'dan cihan_as Altındağ'dan (bisikleti ile) katıldık.Mesajlardan da anlaşılacağı gibi katılanların hepsi çalışmadan memnun kaldı.
Tam bir bilgi bombardımanına uğradık.Bonsai nedir,tarihçesi,dünyada ve ülkemizdeki gelişimi ve geldiği nokta,bu iş için gerekli alet,macun,saksı,ekonomik yönü vb pek çok konuyu yaklaşık 3 saatlik bir süreye sığdırdık.Bazı sorularımızla üstadımızı sıktık ama o sabırla bizleri aydınlatmaya devam etti.Belki sitede de bu konuda pek çok bilgi var ancak burada birinci elden dinlemek,dokunmak,aydınlamak bence ayrıcalıktı.Bunu bize yaşatan herkese eşim ve ben çok teşekkür ediyorum.

5) Değişik nedenlerle bu toplantıda aramızda olamayanları bundan sonra belirli periyotlarda tekrarlanması düşünülen çalışmalarda mutlaka görmek istiyoruz.

Narlıdere Belediyesi'ne,memet'e,penelophe'ye ve bonsaisan'a(fotoğraflarımızı çektiniz ne zaman siteye yükleyeceksiniz) çok teşekkür ediyoruz.


Düzenleyen mayranci : 30-06-2008 saat 21:40 Neden: ilave
mayranci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön