View Single Post
Eski 19-06-2008, 17:16   #76
origa01
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 19-06-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1
Köstebek Kovucu

Köstebek sorunu başına gelen herkes için ciddi bir sorundur.Üniversitede tez konusu veya ders konusu olarak da işlemiştik.
Repeller adı verdiğimiz ultrasonik ses dalgası veren bir cihaz mevcut.
İnternetta araştırma yaparken www.ticaretgroup.com sitesinde bu cihaz rastladım.Cihaz değişken ultrasonik ses dalgaları veriyor.Hem de bu dalgalar titreşimli.
Cihazın en önemli özelliği ise elektrik,kablo gibi derdi yok.Güneş enerjisiyle çalışıp,şarz oluyor. Bu da yeni bir teknoloji olup,ihtiyazı olup bu üürnükullanmak isteyenler için önemli bir kolaylık.
Cihaz su geçrmiyor.650 m2 alanda etkili

Bu aleti bu www.ticaretgroup.com sitesşinden ilk önce bir adet aldım.Ziraaat mühendisi olduğum ve elektronikten biraz anladığım kadarı ile cihazı teknik açıdan ve çalışma şekli açısından baya inceledim.Daha sonra kullanmaya başladım.İlk bir haftadan sonra köstebek sıkıntısı gözle görülür,hissedilir şekilde azalmaya başladı.Ben bu cihazdan bir adet daha istedim.İki adet kullanıp toprağa daha sık titreşimli ultrasonic dalgalar vermek istedim.Gerçekten düşündüğüm aynı şekilde oldu ve köstebeklerden 15 gün sonunda tamamen kurtulduk.

Köstebek sıkıntısı olan arkadaşlara bu cihazı tavsiye ederim.Fiyat açısından da uygun.Teslimatta hızlı.

Ayrıca bu tür repeller cihazlar son zamanlarda moda olan kenelere karşı da ek bir tedbir olarak da kullanılabilir.Cihaz toprak altı ve üstü olarak çalışabiliyor.Fakat kenelere karşı tam etkilidir diyebileceğimiz bir repeller yok.

Ürünün satışını yapan site bunu belki bilmdeiklerindne belirtmemişler.

Siteye girebildiğim kadarı ile sizlere yardımcı da olmaya elimden geldiğince çalışırım.

origa01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön