View Single Post
Eski 04-06-2008, 22:11   #5
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Mog Enzimli Sıvı Gübre ile Veriminizi İki Kat Arttırın

Mog Organik Sıvı Gübre içeriğinde toprak ve yaprak için elzem proteinler, humik asit, fülvik asit, organik azot, organik potasyum oksit,enzimler,mikroorganizmalar, v,tam,nler ve iz elementler ile takvileyendirilmiş olup hem alt hem üst gübresi olarak satışa sunulmuştur. Mog Organik Sıvı Gübre %100 homojen olarak sulandırılabildiği için damla sulama, yağmurlama sulama ve yapraktan gübreleme için en uygun gübredir. Tortu ve kalıntı bırakmaz. Bu sebeple sulama sistemlerinde tıkamaya neden olmaz.

Toprağın en az 100 yıl gençleşmesini sağlar. Daha sonra ise kök gelişiminde, yapraklarda, yan sürgünlerde ve meyvelerde oluşan kardeşlemede görülen değişim be gelişim dikkate alıacak en büyük özelliğidir. Bitki gelişim hızınız en az %30, ürün miktarınız ise %20 ila %100 arasında artacaktır.

Arge Çalışmaları 3 yıldır süren MOg Organik Sıvı Gübre Eko-Tar tarafından sertifikanlandırılmıştır.

Kullanımı :

Yapraktan ilk uygulama 100 litre suya 1 litre karıştırarak en çok 1 dönm alanda yapılmalıdır.Yapraklarda belirli bir konsantreyi yakalaması açısından en az 1 hafta en çok 15 gün bu uygulamaya devam edilebilir.

Topraktan ilk uygulama 100 litre suya 1 litre karıştırılarak en çok 1 dönüm alanda yapılmalıdır.

Mog Organik Sıvı Gübrenin içeriğinde organik azot ve potasyum her ne kadar az gibi görünse de içeriğindeki mikroorganizmalar sayesinde toprakta azot, fosfor vepotasyum döngüsünü doğal olarak sağlayacaktır. Bunu da daha önce toprağa verilmiş olan maddeleri ya da dış etkenlerle taşınan kuru yapraklar, ölen otlar ve toprağın doğasında bulunan hammaddeleri özümleyerek sağlar.

*Mog bir Tara Gübre markasıdır.

http://www.binbirorganik.com/pinfo.asp?pid=316

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön