İsmi varmı bilmiyorum. Oyüzden mantar soteli tavuk ve kaşarlı makarna diyeceğim
)
Malzemeler
1 adet orta boy soğan
2-3 tane sivri biber
1 tane kırmızı biber
3 diş sarımsak
300 gr Tavuk (Beyaz eti)
300 gr Mantar (Kültür mantarı)
3 diş sarımsağı bıçağınızla ezin ve tavaya atın kızardıktan sonra alın. irice doğradığınız soğanları ve biberleri atın. pişmeye başladıklarında önce tavuğu (Tavukları bir santim eninde 2,5 - 3 cm uzunluğunda keserseniz güzel görünüyor) ekleyin tavuklar pişmek üzereyken mantarları ekleyin. Dilediğiniz baharatları ekleyin. Bu arada makarnanızı haşlayın. Bir taraftada kaşarları ince ince rendeleyin. Makarnanız ve soteniz piştiğinde (aynı ana denk gelmesine dikkat edin) geniş servis tabağınıza sırasıyla makarna, kaşar rendesi, sote koyun. Üstüne ince bir tabaka makarna ve kaşar ekleyip servis edin. Süslemek için taze soğaını ince ve uzun kesip kullanabilirsiniz.