View Single Post
Eski 28-05-2008, 20:26   #5
eylems
Ağaç Dostu
 
eylems's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,444
Sayın Papatyam, salamura asma yaprağı yaparken sapları kesilirse çürüme yapar.Tuz oranını ayarlamak için; büyükçe bir kovada marketlerde satılan salamura tuzu eritilip içine pişmemiş yumurta koyunuz yumurta su yüzeyinde çıktığı vakit tuz yoğunluğu salamura için idealdir.Ama salamurada lezzet ve gıda kaybı oluşur.Size bu sayfadaki (Asma yaprağı toplama ve saklama yöntemleri ) yöntemi denemenizi öneririm.Bilginize.


Düzenleyen eylems : 28-05-2008 saat 20:27 Neden: aynı kelimenin iki kez yazılması
eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön