View Single Post
Eski 23-05-2006, 00:50   #3
Yalnız Çınar
Yalnız Çınar
 
Giriş Tarihi: 22-05-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 103
Selam Mine hanım, jojoba yazmamamın nedenini sanırım yorumlamışsınızdır.Bilgiye doğru kaynaktan ulaşmanın yolu doğru bileni bulmaktan geçiyor. Davranışımı lütfen ukalalık olarak algılamayın Yalnız Çınarı tanımlarken doğadan azami verim almayı hedefleyen doğa tutkunu mücadeleci biri olarak tanımlamıştım.Gerçekten çok yakından ilgilendiğim bir konu jojoba. Uzun zamandır araştırıyorum.Elbette ben de birçok bilgiye ulaştım ama kendim için yeterli görmüyorum. bilen yetkin insanları bulunca bu konuya değinmeden edemedim. Ellerinize sağlık oldukça detaylı yazmışsınız ve inanın nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ve sizin bu kadar vaktinizi almaya hakkım varmı diye kendimi sorgulamaya başladım.Çok mahçup oldum yaa. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum güzellikler adına ama öyle birine bulaştınız ki;hani yapışkan talebeler vardır ya öğretmenin paçasına yapışan. İşte öyle bir şey.
Yazdıklarınızın sizin izninizle siteden indirilmesi konusunda sakıncalı bir durum yoktur umarım. Bir de bilmek istiyorum forumlara yazılanların sitede yayınlanma süresi ne kadar acaba.

Mine hanım tekrar teşekkür ediyorum ilginiz için, bu konuda ben de yazacak bazı dökümanlar hazırlayacağım ve bildiğim bazı şeyler varsa paylaşacağım.

Konuşmak görüşmek istediklerim daha ziyade proje bazında konular.

görüşmek üzere hoşçakalın.

Yalnız Çınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön