Sevgili Walnutt,
Öneriniz çok güzel. Yapraklar sayesinde etin lezzetinin daha iyi olacağı belli. Denemekte yarar var.
Teşekkürler...
Evet sevgili Mahmut Bey,
Çapak (Sazan)ın köze gömülerek pişirilmesini ya da karnı bulgur pilavı doldurularak taş fırında pişirilmiş halini bilirdim, ama sizin reçete tarifinizi ilk kez duyuyorum. 15-17 porsiyonluk bir balığı düşünürsek işin ne kadar zahmetli olduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor. İnşallah Eğirdir'e yolumuz düşer de bu yemeği tatma şansımız olur...
Sonra haşhaşlı bulgur dolması!..
Bakın işte; haşhaşlı, cevizli bulgur pilavını tattım (salamura asma yaprağıyla servis ediliyor) ama dolmasını duymamıştım. Varsa bu reçetenin bir tarifini yazsanız diyorum...
|