View Single Post
Eski 13-05-2008, 18:12   #1
ayseaslihan
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-05-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 4
Okulumuzda fidan kampanyası yapacağız

Merhaba ben İzmir şehrinden Aslıhan. Doğa ve çevreyle ilgili duyarlılığınız için öncelikle teşekkür ederim. Sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Umarım anlayışlı karşılarsınız.

Okul adı vermeyeceğim. 4. sınıfa gidiyorum. Sınıfta çok güzel bir yardım kampanyası düzenledik. Sınıfta gruplara ayrıldık. Yarışma bile başladı. Gerçi bu işin yarışması olmaz ama bizler sizlerden küçüğüz. Bu yarışma fidan kampanyası adı altında... Fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum:

Okul bahçesine stand kurabileceğimiz söylendi. Böylece okulca fidan kampanyamıza yardım edilecek. Güzel panolar hazırlamayı düşünüyoruz. Öğrencilerin gerçekten isteyerek bu kampanyaya katılacak öğrencilere ihtiyacımız var. Onların dikkatini ciddi anlamda çekebilmek için onlara hitap edici sözler kullanmak istiyoruz. Bu konuda sizden yardım istiyoruz. Ayrıca diğer sınıflara kendimizi slaytlarla tanıtmak istiyoruz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi sizlerden yardım alararak ve değerlendirme yaparak kararlaştıracağız. Yardımınızı esirgemeyin lütfen...

Kazandığımız miktarı Ege Orman Vakfı'na, yani sizlere bağışmayı istiyoruz. Slaytlarımızda forumdaki bilgileri de kullanmamızı hor görmezsiniz umarım.

Grubumuz adına ben şimdiden sizlere teşekkür ediyorum.

Ayşe Aslıhan YORAN

ayseaslihan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön