Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman
Benim bildiğim en çok iki kez biçiliyor. Hatta ikinciyi biçmeyin diyenler bile var. Zira ikinci hasatta içerdiği enzimler ve besin değerleri çok düşüyormuş.
|
Merhabalar benim eski çalıştığım bu akatlardaki detox merkezinde 8 10 tane büyük buğday çim ekili idi ve gelen müşterilere hep onlardan veriliyordu yani vitaminini kaybetmiyor diye biliyorum öyle olsa devamlı ekmek gerekir ,
çünkü bizde uzmanlar gözetiminde yapılıyordu sonuçta gelen müşteri detox amacıyla para veriyor ancak bu konuyu araştırıcam bir arıyıp sorucam size daha detaylı bilgi vericem ayrıca bende evde buğday çimi yetiştiriyorum kaç sefer kestim bişi olmadı yanlız çok dipten kesince pek uzamıyor ben uzunluğu 5 cm kadar çim bırakıyorum birde en dibine yakın yeri en fazla vitamin ve minerali barındırıyor.