View Single Post
Eski 28-04-2008, 23:51   #10
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
İşte yaptığımız şey bu bildiklerimizi foruma taşıyarak, arkadaşlarımıza ulaştırmak.Şimdi sizden Veysel dayı'yı satır arasına sıkıştırmak yerine onun için bir başlık açmanızı bekliyorum şahsen.

Onun yerine bahar ve yaz yürüyüşlerinde gölgesinde serinlemeye,karda üşüyen ayaklarımızı ısıtıp, sıcak çayını içmeye gittik. Ama önce-sonra sıralaması hiç de aklıma gelmedi çünkü hesaplı bir şey değil burada yazılanlar, anlık o anda aklımıza gelenler.



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rıfatsoydan Mesajı Göster
Yuvacık ve bölgesinde illa da mekan arıyorsak Veysel Amcanın Yeri önerimdir. Üstelik Veysel Amca bölgenin gönüllü rehberi ve bekçisidir. Gönüllülük esasına göre o bölgede ticari amaç gütmeden hizmet verir. Kendisinin dışında, oraya gelen gezginler vasıtasıyla ünlenen mekanı herkesçe bilinmektedir. Örneğin ben bu satırları yazarken de bu espriyi düşündüm. Yani bu da gönüllülüğe dayalı bir tanıtım. Yuvacık bölgesini gezen arkadaşların Karaaslan'dan önce bu mekanı tanıtmaları daha etik olurdu. Ancak yine de herkes keyif bulduğu mekanları tavsiye edecektir. Bu da öznel bir durum.


Düzenleyen Vildan Sönmez : 29-04-2008 saat 00:38
Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön