View Single Post
Eski 28-04-2008, 13:42   #7
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Mahmut bey'e katılıyorum.Aşağıdaki yorumu yapmadan önce keşke yuvacık bölgesine gidip Karaaslan **** diğer dinlenme mekanlarına gitseydiniz, ya da gittiniz bilemiyorum. Saatler ve kilometrelerce yürüyüşün ardından dinlendiğimiz yerde bulduğumuz dost yüzleri, ve düzgün işletmeleri arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz,kolaylık olsun diye.Dostluk ve güleryüzden başka kazancımız yoktur yani. Yuvacık İstanbul'a yakın soluklanabildiğimiz bir yer. İsteyen ücretli isteyen ücretsiz kamplar kurabilir,bu kişilerin tercih meselesidir.

Bakın bu başlıkta olduğu gibi aynı düşüncede olunca bakıyoruz başka arkadaşlarımızın da yolu düşmüş,görmüş oraları.(Mahmut Bey'e selamlar buradan)

(Dün ilk kez gittiğim biryere, Saitabat Şelalesine de başlık açıyorum,reklam değil sırf arkadaşlarımızın yolu düşerse görmeden geçmesin diye....)


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rıfatsoydan Mesajı Göster
karaaslan kamping sayfası sanki biraz reklam kokuyor. burası özel bir işletme. yuvacık bölgesinde gezilecek onlarca mekandan sadece birisi ve şehre en yakın olanı. üstelik kalabalık da oluyor. kamp yapmak için o bölgede yüzlerce mekan var üstelik ücretsiz. böyle orman içinde her özel mekanı yazarsak site ticari amaç gütmüş olur.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön