View Single Post
Eski 14-03-2008, 03:59   #20
caretta
Ağaç Dostu
 
caretta's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2007
Şehir: Izmir
Mesajlar: 545
Sayın Şehitler Diyarı,

Acem borusunun kokusu yok..Sardırmak için de sadece tutunacak bir yer bulması yeterli, tel kafese gerek yok.Her halükarda binanıza sarılacaktır.
Çelikleme ya da üstündeki tohumlardan üretebilirsiniz..Sanırım Çanakkale de şu sıralar çelikleyebilirsiz.Daha burada bile yapraklanmadı..Ağustosa doğru çiçekleniyor..Daha teknik sorularınıza arkadaşlarım yardımcı olacaktır.

Yalnız yemek yerinin üstüne gelen kısımlarda zorluk çıkabilir çünkü çiçekler çok döküldüğünden masanızdan ya da oturma bölümünden devamlı temizlemek zorundasınız.Binanızın ya da duvarınızın diğer bölümlerinde çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Hanımeli,mor salkım,çarkı felek, begonvil bence diğer araştırıp karar vereceğiniz çiçekli ve kokulu sarmaşıklara örnek olabilir.

Bence önce çiçekli, kokulu ya da her dem yeşil kalanların arasından kullanacağınız alanlara göre seçim yapmalısınız..Mesela oturacağınız kısma yakın kokulu ve görüntü açısından çiçekli olanları tercih edebilirsiniz..Bahçenin görünmesini istemediğiniz kısma ise yeşil yapraklı sarmaşıkları dikebilirsiniz.

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön