View Single Post
Eski 17-04-2006, 15:26   #22
bonsaisever
Ağaç Dostu

bonsaisever's Avatar

Giriş Tarihi: 13-08-2005
Cumartesi Pazar 9.30 biletlerini aldım fakat grip ve baş ağrısı nedeni ile pazar sabahı zor kalktım. Hatun'a "Gitmeyelim çok kötüyüm" dedim."Sen bilirsin" dedi ama gitmezsen pişman olursun der gibi söyleyince yola çıktık. İyiki çıkmışız

Yoksa Halit TOGAY, Erkan AKTAŞGÜL, Seçkin bey ve Hasan bey gibi değerli insanlar ile tanışma fırsatını bir daha zor yakalardım. Pek katılımcı olamasamda orada olmak beni kendime getirdi.

Fuar girişinde ilk Erkan bey ile karşılaştık. Çalıştığı halde bizimle çok ilgilendi. İlk Hasan beyin yanına götürdü. Hasan bey de bizlere bonsaiye nasıl başladığını anlattı ve ağaçlarını tanıttı.

DSCN002811111.JPG
Hasan bey Halit TOGAY ve Erkan AKTAŞGÜL

DSCN0023111111111.JPG

DSCN002711111.JPG

Sonra Seçkin bey'e uğradık. Bize Peyzaj Soft 'u tanıttı, çayını içip muhabbet ettik. Dış mekan süs bitkilerinin fotoğraflarını, bakım özelliklerini içinde bulunduran bu program üreticiye yönelik yapılmış. Ayrıca kuracakları internet sitesi vasıtası ile bu programın belli bir kısmını yayınlamak istediklerini söylediler.

DSCN00371111111111.JPG
Seçkin bey ile birlikte programı yürüten iki arkadaşı (isimlerini aklımda tutamadım kusura bakmasınlar) Erkan AKTAŞGÜL,Seçkin bey ve ben

bonsaisever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön