View Single Post
Eski 24-02-2008, 19:44   #13
envor
Ağaç Dostu
 
envor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2008
Şehir: Manisa & Antalya
Mesajlar: 1,906
Kurallarımız...

1-Yarışma yılda bir yapılır.

2-Şimdilik sadece forum üyelerimizin temin ettiği dev bal kabağı tohumları ile yapılan üretimler değerlendirmeye alınacaktır amaç en büyük kabağı elde etmek olduğundan tohumun bal kabağı olması dışında menşei ve cinsi önemli değildir.

3-Yarışmaya, yarışmanın son katılım tarihine kadar üye olmuş ve en az 5 mesajı olan www.agaclar.net üyeleri katılabilirler.

4-Bal kabağının hasat sonrası tartımı ve tespiti bal kabağının yetiştiği ildeki yetiştirenden hariç iki www.agaclar.net üyesi tarafından onaylanarak yapılacak ve resimle belgelenerek burada yayınlanacaktır.

5-Yarışmada oldukça iddialı olan kabak bulunması durmunda Quines rekorlar kitabına girecekse o zaman yarışma resmi formata dönüştürülerek kabağın yetiştiği yerdeki Tarım İl Müdürlüğü, Noter ve Quines rekorlar kitabı ve www.agaclar.net yetkilileri huzurunda değerlendirilecektir.

6-Dereceye giren kabaklar tohumları gelecek yıl damızlık olarak kullanılacağından forum yöneticilerine gönderilmekle yükümlüdür, yarışmada birinci gelen bal kabağından gönderilecek tohumların miktarı dörtte birden az olamaz. Kalanını istediği gibi değerlendirme hakkı kabak sahibine aittir.

Geçen yılki kurallardı,buyılda geçerlidir herhalde

envor Çevrimdışı   Başa Dön