![]() |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Rakamlarla 2020-2021 Etkinliği
Bu yılın etkinliğinde, 68 Paylaşımcı 478 çeşit tohum paylaştı. Bu tohumlara 149 kişi 5982 talepte bulundu. Bunlardan talep hakkı olan 124 kişiye ait 4204 adet talep geçerli kabul edilerek etiket düzenlendi. Tasnif sırasında 32 adet talep bu yılın kurallarına göre geçersiz talebe dönüştü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Paylaşımcılar, kendilerine ulaşan talep etiketlerine göre, taleplerin %99,02'sini karşıladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
agaclar.net
|
Talepler, Paylaşımlar ve Karşılama Oranlarını gösteren tablo %100'ler için alkış ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Meyvelitepe, Kime eksik tohum gönderdiysem özür diliyorum on(lar)dan. Çünkü nasıl böyle bir durum meydana geldi bilmiyorum. Çıkardığım tüm etiketleri kullandım. Artan etiket yok. İllaki bir yerde hata yapmışım. Öyle görünüyor. Tohum paketi eksik giden arkadaş(lar)dan özür diliyorum tekrar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
|
Merhaba; Bende tüm talepleri karşılamıştım, hatta etiketler beklediğimden az gelince fazla tohumları tekrar poşetlere bölüştürmüştüm. Bende alkış istiyorum ![]() (gönderemediğim kişilerden özür dilerim, galiba sistemsel bir problem oldu. Aksi takdirde yeterli tohumum mevcuttu) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2012
|
Emeği geçen tüm üyelere sonsuz teşekkürler aslında bende tam yolladığımı sanıyordum .Hatta poşetleride saydım 74 adet ama etiketlerin çıktısını iki defa aldım etiketleri yanlış kesimden dolayı aynı tohumu iki kere poşetledim galiba üzüldüm ama nasipten ötesi olmazmış diyelim tüm üyelere bol mahsulli bir sezon diliyorum şimdiden kolay gelsin saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2020
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2019
|
Bu da listeye farklı bir bakış açısı, madalya sıralaması... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Kuraklığın geride kaldığı bereketli bir yıl olmasını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-01-2019
|
yupppiiii ilk 10'a girmişim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Kayıp etiketler
Alıntı:
Aynen dediğiniz gibi çıktı. Kayıp etiketleri buldum. Hem de bunca zaman sonra. Bu arkadaşlar hala istiyorsa gönderebilirim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-08-2019
|
Zahmete hiç gerek yok .Seneye etkinlikte alacağım olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |