agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Tohum Paylaşım Etkinliği 2023-2024 > 2023-2024 Tohum Paylaşım Etkinliği (Kataloglar)-KAPANDI
(https)




Beğeni Düzeni18Beğeniler
  • 18 Gönderen malina

Sadece okunabilir konu
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-10-2015, 19:42   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Galeri: 88
Tohum talep eden üyelerin dikkatine... 2023-24

Konu ile ilgili sayfalar:

Dikkat! Tohum talep edecek üyelerimizin
2023-2024 agaclar.net Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Prensipler başlığını okuduklarından emin olmaları rica olunur.


Tohum talep edecek üyelerin dikkatine...

Adres bilgilerini nasıl göndereceğim?



Merhaba arkadaşlar,

Konunun okunur olması için böyle bir başlık işe yarayabilir diye düşündüm, "Keyfiniz bilir " diye yazdım; reklamdan başka amacım yok yani

Bir arkadaştan bir bilgilendirme geldi.
Alıntı:
istekte bulunanların profil bilgilerine bakınca, 50-60 adet istekte bulunanlar olduğunu gördüm, sanırım ilk başlığı ( genel prensipler) okumadan doğrudan kataloglara giriş yapıldığı için istek için sayı sınırı olduğu konusunda bilgileri yok. Isteklerinde belki daha Seçici olmaları ve en çok istedikleri tohumlara sahip olabilmeleri açısından, bilgilendirme için bütün paylaşımcıların sayfasında açıklama mı eklense ?
Böyle olduğunu bilmiyorduk, tabii ki tek tek herkesin sayfasına bir bilgi eklenmesi gereksiz. Bir duyuru daha yapalım ....

15 veya 25 tohum sınırı varken, almasam da olur dediğiniz tohumları önceden talep edip, esas almak istedikleriniz sona kalırsa üzülmeyin yani... Çünkü talep hakkı doluncaya kadar tarih sırasıyla ilk istedikleriniz gönderilecek, diğerleri iptal edilecek...
Son tahlilde durum, buyken budur

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
3.4. Tohum talep edenlerin rolü

Önemli: Bir katılımcı iki yıl üst üste sadece talep eden olarak etkinliğe katılamaz. Örnek: Geçen yıl paylaşmadan tohum talep eden bir katılımcının bu yıl etkinlikten tohum talep edebilmesi için mutlaka tohum da paylaşması gereklidir.

Önemli: Etkinlikten bu yıl paylaşım yapmadan tohum talep eden katılımcının tohum talebi sayısı 25 ile sınırlıdır. Daha fazla sayıda talep yapan katılımcıların ilk talep ettikleri 25 geçerli sayılacak, fazlası geçersiz sayılacaktır.

Önemli: Etkinliğe aynı zamanda paylaşımcı olarak katılanlar, kendi paylaştıkları tohumlara olan geçerli taleplerin en fazla %50si kadar daha fazla tohum talebinde bulunabileceklerdir. Üst sınır 150 dir. Daha fazlası talep tarihine göre geçersiz kabul edilecektir. Örnek-1: Paylaştığı tohumlara 60 adet geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 90 çeşit tohum talebinde bulunabilir. Örnek-2: Paylaştığı tohumlara 500 geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 150 çeşit tohum talebinde bulunabilir.


a) Takvimde belirtilen zaman aralığı içinde talep etmek istediği tohumları seçip, tohumun tanıtıldığı mesajda "taleplerime ekle" tuşuna basmak.

b) Yukarıda Önemli ibaresiyle belirtilen kısıt kurallarının yanısıra, etkinlikten tohum talep edenlerin, sadece kendileri için ve kendi yetiştirebilecekleri kadar çeşit talep etmeleri beklenir. Fazla talep edildiği düşünülen tohumlar gerekiyorsa "Taleplerimden çıkar" tuşuyla talep listesinden çıkarılabilir.

c) İlan edilen süre içinde kargo bilgilerini lojistik merkezine bildirmek. Zamanında gönderilmeyen kargo bilgileri üyenin taleplerinin tamamının iptal edilmesine sebep olur.

d) Paylaşımcılar tarafından talep edenlere özel hazırlanıp lojistik merkezine gönderilen ve burada talep edenlere göre tasnif edilip kendisine "alıcı ödemeli" olarak gönderilecek tohum paketini teslim almak.

e) Etkinlikte standart olarak kullanılacak kargo şirketi yerine başka bir kargo şirketi için özel tercihte bulunulur ise herhangi bir indirim uygulanmıyor olduğunu bilmek.

f) Talep etme son tarihi geçtikten sonra tohum talep etmek üzere "taleplerime ekle" tuşuna basılmaması özellikle rica olunur. Bu gibi sonradan gelen taleplerin herhangi bir şekilde dikkate alınma imkanı yoktur.

6 Kasım 2023 pazartesi günü gece yarısı itibarıyla etkinliğin tohum tanıtım ve talep bölümünü sonlandırıyoruz.

Talepde bulunan herkesin kargo adreslerini, isimleri ve telefon numaralarıyla birlikte evvelce bildirilmiş formatta,

Paylaşımcıların da fazladan e-posta adreslerini,


LojistikMerkezi 'ne özel mesaj ile acilen göndermelerini rica ediyorum.

Zaten gönderdiniz ise bu mesajı ihmal edebilirsiniz.

malina Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024