agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2017-2018 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)




Beğeni Düzeni462Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-02-2018, 12:44   #121
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,958
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi poweralpha Mesajı Göster
Bir paket geldi ama içinde yanlızca siyah süs biberi çıktı. Ben bilhassa ceydoruktan selluka bitkisinin tohumunu bekliyordum. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım.
Ceydoruk'un tohumlarını ben gönderdim ve *0884* etiket numarasıyla sizin talebiniz de karşılandı. Okutulan etiket numaralarının içinde de bu numara görünüyor. Başka zarfa girmediyse sizin zarfınızda olmalıydı.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 12:49   #122
Ağaç Dostu
 
Mahmut Tebir's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-10-2007
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 528
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Ceydoruk'un tohumlarını ben gönderdim ve *0884* etiket numarasıyla sizin talebiniz de karşılandı. Okutulan etiket numaralarının içinde de bu numara görünüyor. Başka zarfa girmediyse sizin zarfınızda olmalıydı.
Maalesef benim pakette yoktu. Başka pakete girmiştir. Çok üzüldüm inanın o tohumları bekliyordum. Neyse artık başka etkinlikte ve ya başka bir yerden bulurum herhalde.

Yinede sizlere böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim.

Mahmut Tebir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 12:54   #123
Yeni Üye
 
Hediyeunlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-10-2016
Şehir: Ankara
Mesajlar: 21
Red face Tohumlarıma ulaştım.

Merhaba, tohumlarıma kavuştum. Emeği geçen herkesin ellerinize sağlık. Hepinize çok teşekkür ederim. Umarım bu yıl önceki yıllara göre daha verimli geçer. Şimdiden hepimize kolay gelsin.

Atilgan beğendi.
Hediyeunlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:00   #124
ozo
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 04-10-2016
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 37
Merhaba, tohumları bugün aldım. Çok ama çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Umarım en yakın zamanda ben de tohum gönderen tarafta da yer alırım. Sevgi ve saygılar

Atilgan ve esradal_55 beğendi.
ozo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:02   #125
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,598
Galeri: 15
Sayın MeyveliTepe, son tablo bu linkteki tablo mudur yoksa güncel tabloyu ben gözden mi kaçırıyorum?

Teşekkür ederim.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:04   #126
Ağaç Dostu
 
Selma_321's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-03-2016
Şehir: Ankara
Mesajlar: 937
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi poweralpha Mesajı Göster
Maalesef benim pakette yoktu. Başka pakete girmiştir. Çok üzüldüm inanın o tohumları bekliyordum. Neyse artık başka etkinlikte ve ya başka bir yerden bulurum herhalde.

Yinede sizlere böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için çok teşekkür ederim.
Sayın poweralpha, eğer tohum paketiniz bir yerlerden çıkmazsa, benimde talepte bulunup bana gelmiş olan sellukadan size yollayabilirim. Paylaşırız yani.

pares ve aziztoprak beğendi.
Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:46   #127
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-05-2015
Şehir: ankara
Mesajlar: 13
Ben de tohumlarımı bugün teslim aldım. Sayın rainac, muda ve donygul'den talep ettiğim toplam 6 tohum dışındaki tüm taleplerim karşılanmış. Paylaşım yapan ve tohumları bize ulaştrmak için emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Tohumları elimden geldiğince çoğaltacağım. Tekrar teşekkürler.

Zekoş, Atilgan ve Milla beğendi.
akmon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:55   #128
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Tohumlar bugün elime ulaştı çok şükür. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bereketli bir yıl olur inşallah

Atilgan ve Milla beğendi.
Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 13:59   #129
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Galeri: 8
Arkadaşlar elimde olmadan çok problem çıkardım. Neyse ben de suçu arkadaşımızın mizah anlayışına samimiyetine dayanarak TCM arkadaşımıza atayım.

Geçtiğimiz sezon çok fazla ekemesem de ektiklerimden tohumlar aldım. Bunların bir kısmının tanıtımını yapamadım. Yaptıklarımdan tohumların tam olarak olgunlaşmalarını beklerken tabi ki arada dökülenler oldu. Neyse tohumları zaman zaman toplayarak eşimden zaman zaman fırça yediğimiz için büroda ve konteynerda topladım.

Konteynerda topladığım tohumlardan sırf tohum çoğaltmak için yemediğim maydanoz yapraklı tere ile Salsify ( yemlik otu) Tragopogon longirostis, Teke sakalı tohumu iki renk bir büyük naylon kova dolusu topladım. Her iki rengi de vardı. Konteynerin kapısının altından kemirgen bir aile girmiş. Bizim konteynerda bulunan diğer tohumlarla birlikte özellikle yemlik tohumlarını bir tane dahi bırakmamak üzere yemiş. Farkettiğim zaman iş işten geçmiş idi. Sn. lonicera'ya bu yıl da göndermek kısmet olmadı.

Büroya götürdüğüm tohumlardan bir kısmı da temizlik sırasında kayboldu. Çalışan eleman tohumları gereksiz dağınıklık olarak algılamış... Bir kısmını daha sonra bulabildim. Ancak bir kısmı yok. İki üç defa bahçeye giderek kalan giden tohumlardan temin ettim. Sonuç itibari ile geçikmeli olarak tohumları paketlemeye başladım. İstanbul'a gideceğim gece saat 04.00 gibi yola çıkacağımız için ben tohumları yetiştirmeye çalışıyorum. Tohum etiketlerini yapışkanlı olarak bastırdım. Kolaylık olsun karışmasın diye. Naylon yapıştıran makineyi emanet olarak aldım. Tohumları sayarak elimde olan tohumlara göre paylaşım yaptım. Kaynak makinesi ile çekerek hem naylonun kapanmasını ve kopmasını sağlıyorum. Etiketler üzerine yapışıyor. Tümünü bitirdim.İki tane geçerli taleplerden yalançı melissa ( limon otu ) tohumunu bulamadığım için İstanbul'a yanımda getiremedim. Saat gece 4'ü geçti. Hemen hazırlanıp saat 05.00 gibi yola çıktık. Geldikten sonra da kalan iki tohumu bulup paketleyip gönderdim. Bu arada geçtiğimiz yıl etkinlikte sayın TCM'ye göndermiş olduğum tohumların yerine ulaşmadığını öğrenince kendisine göndermeyi teklif ettim. O da bir sonraki etkinlikte olabileceğini söylemişti. Bana kalan kısa boylu Afyonkarahisar pırasası ile mor acı soğan tohumlarını ekmeyip kendisine ayırmıştım. Bunları da etkinlikte kendisine gönderilmesi için pakete koydum.

Hani derler ya (Vermeyince Mabut, Neylesin Sultan Mahmut hikayesindeki gibi) TCM arkadaşımızın veya bizim şansızlığımız iki yıldır bir tohumu ulaştıramadık.

Olmayınca olmuyor. Tohumların tamamını göndermek isterken hiç birisini henüz yerlerine ulaştıramadık.

Tüm arkadaşlardan özür dilerim. Hikayeyi de ekleyeyim isterseniz.

Vermeyince Mabut, Neylesin Sultan Mahmut

Sultan Mahmut kıyafet değiştirip, beraberinde sadrazam ve birkaç muhafız ile halkı teftişe çıkmış. Dolaşırken bir kahvehaneye girip oturmuşlar. Bakmışlar müşteriler kahvehaneciye seslenip duruyor: "Tıkandı Baba, çay getir"; "Tıkandı Baba kahve getir". Tıkandı Baba lakabı Sultan Mahmut'a ilginç gelmiş. Merak edip kahvehaneciyi çağırmış. Kahvehaneci gelince:

- Baba sana neden "Tıkandı Baba" derler? Hele otur da anlat, demiş.

Tıkandı Baba başlamış anlatmaya:

- Ben bir gece, bir rüya gördüm. Rüyamda tanıdığım tüm insanların bir çeşmesi vardı ve hepsinin çeşmesinden oluk oluk su akıyordu. Benim de bir çeşmem vardı fakat benim çeşmemdeki su ip gibi akıyordu. Sonra ben; "Keşke benim çeşmem de onlarınki kadar aksa" diye içimden geçirdim. Sonra yerden bir çomak alıp suyun geldiği oluğu dürtmeye başladım. Ben oluğu dürterken çomak kırıldı ve ip gibi akan suyum damlamaya başladı. Bu sefer ben; "Keşke çeşmem diğerlerininki kadar olmasa da, bari eskisi kadar aksa" diye içimden geçirdim ve oluğu kurcalamaya devam ettim. Ben uğraşırken suyun geldiği oluk tamamen kırıldı. Az önce damlayan suyum, tamamen kesildi. Ben yine uğraşmaya devam ediyordum ki, o sırada Cebrail göründü; "Tıkandı, baba! Artık uğraşma!" dedi. O gün bu gündür bu rüyamı kime anlattıysam adım Tıkandı Baba'ya çıktı. Hangi işe elimi attıysam olmadı. Şimdi de burada çaycılık yapıp zar zor geçinmeye çalışıyorum.

Tıkandı baba'nın anlattıklarından etkilenen Sultan Mahmut, muhafızlarına; "Bundan sonra her gün bu adama bir tepsi baklava getirin; her baklava diliminin altına da bir altın koyun." diye emir vermiş. Hemen ertesi gün askerler ilk tepsi baklavayı getirip, Tıkandı Baba'ya teslim etmişler. "Padişahımızdandır" diyerek...

Tıkandı Baba baklavaya sevinmiş. "Ne zamandır tatlı yemişliğim de yoktu" diye içinden geçirmiş. Almış tepsiyi tutmuş evinin yolunu. Yolda düşünmüş kendi kendine; "Yahu ben bir canıma nasıl yerim bir tepsi baklavayı? En iyisi ben buna hiç dokunmadan satayım."

Tıkandı Baba işlek bir yol kenarına kurmuş tezgâhını başlamış; "Taze baklava! Taze baklava!" diye bağırmaya... Bu sırada yoldan geçen bir Yahudi baklavaya talip olmuş. Üç aşağı beş yukarı anlaşmışlar, Yahudi baklavayı alıp gitmiş... Tıkandı Baba baklavadan kazandığı ile ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamış.

Yahudi baklavayı evine götürmüş. Bir dilim atmış ağzına... Fakat dişine bir şey değmiş... Bu nedir diye bir bakmış ki; altın. Ve baklavanın her diliminin altında bir tane altın... Yahudi bu duruma anlam veremese de ertesi gün tekrar aynı yere gitmiş ki; aynı adamı görür müyüm diye... Bakmış ki adam orada... Demiş ki; "Sen her akşam burada olacaksan, biraz indirim yap da ben her akşam alayım bu baklavaları senden." Tıkandı Baba kabul etmiş ve her akşam baklavayı Yahudi'ye satmaya başlamış.

Sultan Mahmut, bir ay baklava gönderdikten sonra; "Bakalım Tıkandı Baba şimdi ne durumda?" deyip adamlarıyla beraber tutmuş kahvenin yolunu. Fakat bu kez kıyafet değiştirmeden... Sultan Mahmut bakmış ki; Tıkandı Baba aynı tas aynı hamam. Ne uzamış ne kısalmış. Yine aynı kahvehanede, ekmek kavgasında... Sultan Mahmut, Tıkandı Baba'yı yanına çağırtıp sormuş:

- Tıkandı Baba sana yolladığım baklavaları almadın mı?

Tıkandı Baba biraz mahcup:

- Geldi hünkârım, demiş. Ben de satıp ihtiyaçlarımı giderdim. Duacınızım.

Sultan Mahmut, bunu duyunca tebessüm etmiş. "Anlaşıldı Tıkandı Baba, sen gel bakalım benimle" demiş. Birlikte sarayın yolunu tutmuşlar. Saraya varınca Sultan Mahmut, Tıkandı Baba'yı doğruca hazine odasına götürmüş. Sultan Mahmut, Tıkandı Baba'nın eline bir kürek tutuşturup:

- Baba daldır bakalım küreği istediğin yere... Küreğin üzerinde ne kalırsa senindir, demiş.

Bunu duyan Tıkandı Baba öyle heyecanlanmış ki; küreği ters tuttuğunu fark etmemiş bile... Hızla küreği daldırıp çıkarmış ama ne çare? Kürek ters olunca üzerinde bir tanecik altın kalmış o da düştü düşecek... Derken o da düşmüş. Sultan Mahmut:

- Baba, demiş. Senin buradan nasibin yok! Sen şu bizim askerleri takip et. Onlar ne derse yap.

Tıkandı Baba boynunu büküp düşmüş askerlerin önüne... Sultan Mahmut askerlerden birini yanına çağırmış:

- Bu adamı alın Üsküdar'a götürün, demiş. Deyin ki; baba bir taş seç. Seçtiği taşa karışmayın. Sonra deyin ki; seçtiğin taşı fırlat. Tıkandı Baba taşı ne kadar uzağa atarsa; durduğu yerden taşı attığı yere kadar ona verin.

Askerler Tıkandı Baba'yı alıp Üsküdar'a götürmüş. Demişler ki baba bir taş seç. Tıkandı Baba sormuş "Ne için ki?" diye ama askerler bir şey söylememiş. Tıkandı Baba; şu büyüktü, şu küçüktü, şu yamuktu derken kocaman bir kayaya sarılmış demiş ki seçtiğim taş budur. Askerler demiş ki; "Baba sen şimdi bu taşı fırlat, ne kadar uzağa atarsan o kadar yer senindir." Bunu duyan Tıkandı Baba heyecanla seçtiği taşa atılmış, güç bela yerden kaldırmış. Fakat taşın ağırlığını direyemeyip elinde taş olduğu halde sırtüstü devrilmiş. Taş da üzerine düştüğünden oracıkta can vermiş. Askerler gidip durumu Sultan Mahmut'a anlattıklarında, Sultan Mahmut o meşhur sözünü söylemiş:

- Vermeyince Mabut, neylesin Sultan Mahmut?

Bugün ben de tohumlarıma kavuştum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.


Düzenleyen Muda : 19-02-2018 saat 18:30
Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 14:22   #130
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
özellikle yemlik tohumlarını bir tane dahi bırakmamak üzere yemiş. Farkettiğim zaman iş işten geçmiş idi. Sn. lonicera'ya bu yıl da göndermek kısmet olmadı.
Günler çuvala girmedi ya! Önce canımız sağ olsun , gerisi gelir elbet.

Zekoş, Atilgan ve Muda beğendi.
Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 15:32   #131
Ağaç Dostu
 
saleri's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2015
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 296
Benim de kargom bugün geldi. Sn Dongyul ve Sn Zekoş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.


Düzenleyen saleri : 19-02-2018 saat 15:32 Neden: imla
saleri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 15:55   #132
Ağaç Dostu
 
thunderon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-04-2015
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 834
Tohumlar bugün elime ulaştı tüm ağaçlar.net ailesine teşekkür ederim.

Eklenen Resimler
 
Atilgan, Milla ve Resulgur beğendi.
thunderon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 16:01   #133
Yeni Üye
 
astarte's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: İzmir
Mesajlar: 27
Name:  DSC_1543-min.jpg
Views: 259
Size:  21.9 KB

Veeee bugün tohumlarımız geldi. Ne kadar mutlu oldum anlatamam tohumları göndermede emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Bütün tohum göndericilerim sayın TCM, incirli, hcgo, hasan7319, ayhank ve atılgan' a ayrıca çok teşekkür ederim. Tohumlarınız emin ellerde büyük bir sevgiyle büyütülecek ve umarım hiç bir aksilik çıkmadan yeni tohumlara dönüşecekler..
Seneye paylaşmayı düşündüğüm tohumlarımı şimdiden derlemeye başladım bile bir aksilik çıkmazsa ben de tohum paylaşanlardan olacağım

Atilgan, Milla, TCM ve 1 kişi beğendi.
astarte Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 16:45   #134
Ağaç Dostu
 
Tolga Özmeral's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2007
Şehir: Sinop
Mesajlar: 498
Bugün bende kargomu aldım. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. İyi ki varsınız.

Name:  20180219_173143.jpg
Views: 288
Size:  23.8 KB

Tolga Özmeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 16:48   #135
Ağaçsever
 
ceydoruk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-01-2013
Şehir: Bodrum
Mesajlar: 89
Rahatsızlığım nedeniyle benim adıma tohumlarımı paylaşmayı kabul eden Sayın MeyveliTepe'ye cok teşekkür ederim. Tohum kutusu kendisine olduğu gibi gönderilmiş fasulye şeklinde olan tohum kapsullerinden tek tek tohumları cıkarıp paketlemek zorunda kalmıştır.Bu kadar yoğun bir tempo içerisinde verdiği destek için sayın MeyveliTepe'ye cok cok teşekkür ederim. Elimde cok az bir miktar daha selluka daha tohumu var, bu yoğunluktan dolayı eksik gelen olduysa tohum gönderebilirim.

ceydoruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 16:50   #136
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Galeri: 88
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/41974.htm

Lütfen istiyorsanız bu başlıkta kararınızı belirtin.
Yazmayanlar istemiyor sonucunu çıkaracağız.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 17:31   #137
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,598
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ceydoruk Mesajı Göster
Rahatsızlığım nedeniyle benim adıma tohumlarımı paylaşmayı kabul eden Sayın MeyveliTepe'ye cok teşekkür ederim. Tohum kutusu kendisine olduğu gibi gönderilmiş fasulye şeklinde olan tohum kapsullerinden tek tek tohumları cıkarıp paketlemek zorunda kalmıştır.Bu kadar yoğun bir tempo içerisinde verdiği destek için sayın MeyveliTepe'ye cok cok teşekkür ederim. Elimde cok az bir miktar daha selluka daha tohumu var, bu yoğunluktan dolayı eksik gelen olduysa tohum gönderebilirim.
Bu forum işte tam da bu nedenle eşsiz bir yer. Kendi adıma bu kadar çok sayıda güzel insanın bir arada olduğu başka bir platform görmedim de duymadım da.

İyi ki buralıyım

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 17:35   #138
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 02-01-2015
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 30
Az önce kargomu teslum aldım. Emeği geçen üyelere çok teşekkür eserim. Çoğu talebim karşılanmış. Ama kitap ayracı çıkmadı ona üzüldüm

Atilgan ve Milla beğendi.
onur45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 17:56   #139
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi onur45 Mesajı Göster
Az önce kargomu teslum aldım. Emeği geçen üyelere çok teşekkür eserim. Çoğu talebim karşılanmış. Ama kitap ayracı çıkmadı ona üzüldüm
Sayın onur45, onun suçlusu benim, ama ziyadesi ile telâfi etmek isterim.

malina'ya giderken 70-80 adet almıştım, o yüzden bütün zarflara yetmeyeceği için gelişi güzel koydum, yani bütün zarflarda yok.

Adresinizi yazarsanız size de gönderirim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 18:05   #140
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-05-2009
Şehir: adana
Mesajlar: 17
Benimde tohumlarım eve gelmiş ... emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
umarım bu sene tüm canlar sorunsuz olarak tohumlarını yetiştirebilirler.

Zekoş ve Milla beğendi.
mgunsili Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 18:16   #141
Ağaç Dostu
 
kaknus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 242
Tohumlarımı bugün aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Atilgan ve Milla beğendi.
kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 19:30   #142
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tolga Özmeral Mesajı Göster
Bugün bende kargomu aldım. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. İyi ki varsınız.

Eklenti 666543
Sayın Ceydoruk'tan gelen selluka tohum paketini görünce gözlerim parladı ne kadar çok tohum var. İnşallah bütün talep edenlerde sayı böyledir. Selluka yılı olacak.

Tohum paylaşıma ilk defa katılıyorum, gelen tohumları "Tohum paylaşım sonrası başlığında" yazmak zorunluluğu var mı?

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 20:09   #143
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-08-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 880
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar; bende paketime ulaştım sonunda bugün detaylı bir inceleme yaptım sayın Lonicera'dan Dutlubahçe'ye gönderilen paket benim pakettimden çıktı... Demek ki anlıyorum ki benim kısmetimmiş ^_^

Bu küçük hatalar olmuş olabilir ama her şeyi ile dört dörtlük ve özverili bir çalışmadan dolayı herkese çok teşekkür ederim ^^
Şimdi ben desem ki 'Siz yanlış anlamışsınız, o tohumlar benim kısmetim, lütfen emanetimi bana gönderin.' ayıp etmiş olur muyum?

Sn. dongyul o tohumları gerçekten isteyerek talepte bulunmuştum, ama aranızda duygusal bir bağ oluştu ise, ben aradan çekilebilirim

Dutlubahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 20:13   #144
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 03-01-2017
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 6
Kargom geldi. Tohumlarıma kavuştum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çocuk gibi mutlu oldum.

Milla ve Dutlubahçe beğendi.
f.cet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 20:24   #145
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 21-03-2014
Şehir: kütahya
Mesajlar: 72
Benim de tohumlarım bugün elime ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bizim de paylaşacağımız günler yakındır.

Eklenen Resimler
  
kamil35, Zekoş, Milla ve 1 kişi beğendi.
güreri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 21:12   #146
Ağaç Dostu
 
Sevgi07's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2016
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 103
Kargomu bu gün teslim aldım
Yetiştirip paylaşan ,saatlerce emek verip bu tohumları bize ulaştıran herkese çok teşekkür ederim..

Zekoş, Milla ve Hakan2424 beğendi.
Sevgi07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 22:22   #147
Ağaç Dostu
 
Tolga Özmeral's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2007
Şehir: Sinop
Mesajlar: 498
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Sayın Ceydoruk'tan gelen selluka tohum paketini görünce gözlerim parladı ne kadar çok tohum var. İnşallah bütün talep edenlerde sayı böyledir.
Sayın Ceydoruk yolladığı tohumların tasnif işini Sayın MeyveliTepe'ye bırakmış.

Sayın MeyveliTepe'yi şahsen tanımasam da, yazışmalarındaki titiz tutumu göz önünde bulundurursak, bırakın tohum sayısını, kimseye hak geçmesin diye tohumları kuyumcu terazisinde tek tek tartmış bile olabilir


Düzenleyen Tolga Özmeral : 19-02-2018 saat 22:24 Neden: Kelime Hatası.
Tolga Özmeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 22:45   #148
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 05-12-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 147
Kargomu bugün teslim aldım.
Paylaşımda bulunanlara, organizasyonu düzenleyenlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Selam ve saygılarla.

Milla beğendi.
novazet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2018, 23:22   #149
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Ben de kargomu aldım.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bereketli bir yıl olması dileğiyle...

Milla beğendi.
hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-02-2018, 07:14   #150
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-08-2017
Şehir: istanbul
Mesajlar: 23
Günaydınn. Ben de tohumlarıma kavuştum.. Sn Muda, Sn Rainac, Sn Binefestoprak, Sn Atılgan ( maniye domatesi), Sn Musa Gündoğan (Yeşil dolmalık biber) ve Sn Tolga Özmeral ( Yıldız ve San Marzano) dışında tüm tohumlarım gelmiş.. Bu organizasyonu düzenleyen, tohum paylaşan, paketlemede ve kargolamada görev alan herkese yani emeği geçen tüm gönüllülere sonsuz teşekkürler... Sevgi ve saygılarımla

Zekoş ve Milla beğendi.
Serpil Pirmit Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024