![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
hosseda
1- Yıldız(kıvırcık) domates 2- Yerli pembe domates 3- Yerli karpuz 4- Kokulu kavun 5- Patlıcan 6- Darı- yerli 7- Börülce Dikkat! çok önemli: Bu mesajın (ilk mesajın) altındaki "Taleplerime Ekle" linkine tıklaMAYIN... Dikkat! Tohum talep edenler, tohum talep etmeden önce kargo adreslerini LojistikMerkezine gönderdiğinizden emin olunuz. Tohumları gönderme zamanı geldiğinde adresiniz yok ise ya da eksik ise talepleriniz geçersiz sayılır. Yeni sistemin özelliklerinden birisi de tohum talep etme işleminin artık sadece "Taleplerime Ekle" butonuna basılarak yapılacak olmasıdır. ilk mesajda dağıtılacak tüm tohumlar yer almaktadır. Herkes tüm tohumlardan istemeyeceğine göre, tek tek tohumların tanıtıldığı mesajların altında yer alan "Taleplerime Ekle" butonuna tıklayarak istekte bulunmalısınız... Tohum adını yazarak yapılan talepler geçersizdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Yerli pembe domates
Bitki türü: Sebze Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Domates Tohum çeşit adı: Pembe domates Tohum kaç yıldır sizdedir : 1 yıl Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: İzmir Tohumun kökeni (size nereden geldi): Fide olarak satın aldım. Dağıtılacak Tohumun Saflığı: - Tohumu ilk paylaşan:- Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): Keçi gübresi Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):Yoktur Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması:- Hasat yıl ve ayı: 2017 temmuz ve sonrası Bitki tipi ve gelişim durumu: Sırık- iyi geişen bir domates Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: Lezzetli ve gayet iri pembe domatesler Yetiştirme özellikleri: Özel bir bakım olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Patlıcan
Bitki türü: Sebze Bitki ömrü:Tek yılık Tohum Türü: Uzun siyah patlıcan Tohum çeşit adı: - Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz):1 Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: İzmir Tohumun kökeni (size nereden geldi): Fide olarak satın aldım Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Yakında topan patlıcan dışında aynı tür yoktu. Tohumu ilk paylaşan:- Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan):Keçi gübresi Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):- Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması:- Hasat yıl ve ayı: 2017 yılı temmuz ve sonrası Bitki tipi ve gelişim durumu: Bildiğimiz siyah ince patlıcanlar alındı. Sağlıklı ve leziz ürünlerdi. Dağıtıma değer diye düşündüm. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri:- Yetiştirme özellikleri:- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Darı
Bitki türü: Sebze Bitki ömrü:Tek yıllık Tohum Türü: Mısır Tohum çeşit adı: - Tohum kaç yıldır sizdedir (kaç yıldır bu tohumdan bizzat üretim yapıyorsunuz): 2 Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer: İzmir Tohumun kökeni (size nereden geldi): İki yıl önce tohum takasında edindim. Dağıtılacak Tohumun Saflığı: Yakında başka mısır yoktu Tohumu ilk paylaşan: Hatırlayamadım Kullanılan gübreler (bu tohumun yetiştirilmesinde kullanılan): - Kullanılan ilaçlar (bu tohumu yetiştirirken herhangi bir aşamada kullanılan):- Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması:- Hasat yıl ve ayı: 2017 yılı Bitki tipi ve gelişim durumu: zayıf Meyvelerinin ayırd edici özellikleri: - Yetiştirme özellikleri: İkinci yıl oldu ektiğim ancak az miktarda ürün oldu sadece tohuma ayırdım. Yerli mısır diye tohumu talep etmiştim gene o sebepten dağıtıma dahil ettim, belki benden iyi üreten olur dedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|