![]() |
|
![]() |
#31 |
agaclar.net
|
Ne yazık ki hepimiz elbirliğiyle olabilecek her yere baktık ama yok... 2 yıldır ayrı arkadaşa geliyor kargolar, bir tek sizin başınıza bu durum geldi. Üzgünüm. Bu arada dün tüm zarfları kapattıktan sonra, yere köşeye düşmüş, minik tohum poşeti bulduk. Bilin bakalım kimindi ![]() Sizin... Sizde bir talihsizlik var... Kimden geldiği ve kime gideceği belli olmayan (çünkü isimler yoktu) gönderenin elinde fazla olan tohumları gönderdiği, bir ihtimal rastgele dağıtmamızı istediği tohumların tümünü de sizin zarfa ekledik. Durum böyle yani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
Ellerinize Sağlık Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Gerçekten de şanssızlık olmuş... Benden tohum talep edenlerin beklentileri karşılanamadığı için üzüldüm açıkçası. Umarım alacakları diğer tohumlar bereketli olur. Kendim için de şanssızlık kotamı burada doldurmuş olmayı diliyorum ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
|
Benim Adıma kargo verilmiş. V..... Ö..... gönderici acaba ağaçlar .net mi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2012
|
Emeği geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler. Hadi bakalım tüm üyelere kolay gelsin. Allah,ım hepimize emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin. Bol ürünlü bir yıl olsun inşallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2016
|
Merhabalar kargoyu sorgulayabilme şansımız var mıdır? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-05-2015
|
Merhaba arkadaşlar kargoları kim gönderiyor benim adıma gönderim var mı acaba eğer henüz yapılmamışsa gelirken de sorun yaşamamak adına tc den bir adres vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Moderatör
|
Sanırım takip numarasını istemektesiniz. Ben iki adet Aras Kargo'dan gönderdiğim için takip numaralarını hemen aldım ama Zafer Bey 155 tanesini bu gün Yurt İçi Kargo'ya teslim etti, tabiidir ki takip numaralarını hemen alamaz. Yarın veya bir sonraki gün eline geçer. Zaten bütün numaraları buraya dökmek de ne kadar doğru olacaktır. Bence kargosu eline geçmeyen arkadaşlar yazarlarsa onların takip numaraları belirtilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderatör
|
Sevgili sweetnurse83, kargonuz yola çıktı, Yurtiçi kargo ile istediyseniz Zafer Bey, PTT ile istediyseniz malina göndermiştir. Sanırım ptt ile gönderilmesini isteyen arkadaşlarımız da azdı, malina bunların takip numarasını almıştır. Sizin kargonuz Yurtiçi ile gelecekse bir iki gün bekleyin size takip numarasını yazarız ki takip edin aksi takdirde Kıbrıs'tan geri dönerse yüklüce bir kargo iade parası öderiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
İlginiz için çok teşekkür ederim bende aslında bugünden beridir çabam buydu eğer benim taleplerim bana gönderilecekse size şu an istanbul da olan bir arkadaşımın adresini verecektim ama artık geç kaldım umarım bir sorun yaşamadan tohumlarıma ulaşabilirim hepinize emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim kargo takip numarasını da aldığımda daha iyi takipçisi olabilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Umarım herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alır. Bol mahsullü bir yıl olması dileğiyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Evet canım bende sevindim umarım kazasız belasız tohumlarımı elime alabilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... bielikte ileriki yıllarda başarılı tohum paylaşım etkinliği yapma dileğiyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim güler hanım sabırsızlıkla bekliyor olacağım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
Nasıl oldu bilemiyorum ama Sn pin-up 'tan talep ettiğim tohum bana gelmiş. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Tek umudumuz bu seçenekti ![]() Yani gelen kargonun adını yazmadan barkod okuma aşamasına geçmemiz. Burada suç tamamen bende ![]() ![]() Nasıl olsa, pin-up'tan kargo gelen biri yazar diye umuyorduk. Çok teşekkürler Lonicera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Evet, başka üyelerden de aynı haberi aldım. Allah sevdiği kuluna eşeği önce kaybettirir sonra buldururmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|