![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2015
|
Sn.malina, müsaade ederseniz eğer, ben adres değişikliği yapayım. O zaman Yurtiçi Kargo benim için sorun olmaktan çıkar. Bildirmiş olduğum adrese bağlı şube çok problemli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
agaclar.net
|
Adresinizi özel mesajla bana iletir misiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
agaclar.net
|
Muda, Etiketleri poşetlerin içine koymuş ve dışına da yapıştırmışsınız, bu epey kolaylık sağladı... (Dezenvatajı; bu dıştaki kağıtların arasına başka tohum poşetleri sıkışıyor, fazladan ayırma işi çıkıyor...) ![]() Yalnız aşağıdaki gibi bir epey poşet de çıktı... İçinde iki tohum ve ona uyan barkod ama fazladan bir tohum daha... ![]() Barkodlar dışa yapışmış içindekiler elle yazılmış... O yoğunlukta eşleşiyorlar mı diye kontrol etmeye halimiz yoktu, barkodlar kağıda sarılmış tohumların diye varsaydık... ![]() En sorunlusu da bunun gibi olanlar. Tek barkod var, tohum paketi çok... ![]() Neden böyle hazırlamak zorunda kaldınız? Poşet bulamamış olsanız bile barkodlu etiketleri kağıt poşetlerine yapıştırabilirdiniz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Bunlar sanırım etkinlikte tanıtılmayan tohumların belirli bir kişiye özel gönderimi ile ilgili. Böyle bir durum olsa bile bana bildirilseydi onlar için özel etiket hazırlardım. Yine de çok sorun yok, ilgili kişinin zarfına girecek ama kayıtlara geçmeyecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-08-2011
|
Merhaba yurtiçi kargo benim için de uygundur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
Merhaba benim gönderimi eğer Yurtiçi kargo ile gönderecekseniz adreste verdiğim direk firma ismine gönderirseniz - ismimi en alta yazabilirsiniz- daha uygun olacak. Bizim firmanın Yurtiçi kargo ile indirim anlaşması var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Sayın Muda dan sadece Sürme tohumu talep etmiştim diye hatırlıyorum. Diğerleri kendi cömertliği olmuş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
agaclar.net
|
Muda, içine minik bir not yazsaydı, fotoğraf çekip burada anlatmak zorunda kalmasaydım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
agaclar.net
|
Evi tekrar eski haline getirmem gerek ama boş boş dolaşıyorum ![]() Aradığım şeyleri bulamıyorum... Ivır zıvırlarımı, her zamanki yerlerine koymazsam, bulamamaya devam ederim ![]() Muhtemelen yarın gelecek... 29 Ocakta başlayıp 3 şubatta tamamlamış olacaktık... Önümüzdeki yıl, gecikmeli kargoları kabul etmesek iyi olacak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönderi belge numarası : AA***363 Teslim tipi : Adrese Teslim Gönderi kodu : 709687115354 Teslim tarihi : 06.02.2016 12:39 Gönderi tipi : İrsaliyeli Fatura Teslim birimi : Üsküdar İrt Ödeme tipi : Gönderici Ödemeli Teslim birimi telefon : 2164954656 Kargo tipi : Dosya Teslim alan : MUSTAFAŞA Sn. malina; Yurtiçi kargonun sitesinde teslim tarihi olarak 06.02.2016 yazıyor. Acaba kargodan kaynaklanan bir durum mu var. Yoksa yanlış kişiye mi verildi. Mustafa Şaka dikkatine olarak özellikle yazdırdım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
agaclar.net
|
Son kargoyu bugün aldım. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |