Fıstık çami çimlendirmesi hakkında
Acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var !
1 ay kadar önce Zonguldak'tan gelen çamfıstıklarını cam kavanoza koymuştum, kabuğunun kendi kendine çatladığını farkettim.
Tadı da acılaşmıştı. Birini açtığım zaman çimlenmeye çalıştığını gördüm, bilinçsiz bir şey yapmadan önce fikirlerinizi almak istedim.
Daha önceki pek çok çimlendirme çabam , 5 cm. sonra boğaz kısmından çürümeyle sonuçlandı.
Şu halde toprağa ekmeli miyim?Bu mevsimde çimlenir,yaşamını sürdürebilir mi?
Yoksa biraz daha havaların ısınmasını mı bekleyeyim?Bu arada kabuğunda kalsa çürür mü?
Tek amacım onları yaşatmak, yardımlarınızı bekliyorum.
|